OUTFITS

Outfit #12

25. november 2013

PicMonkey Collageoutfit PicMonkey Collagejjee PicMonkey Collagejj IMG_9624k Trøje ukendt // Bukser genbrug // hyggesokker superbrugsen // Ringe Spinnings og Skagens.

Åh, så blev det igen tid til et lille indlæg omkring mit outfit, i må undskylde min baggrund at den er rodet, og forstyrrende, men da der er sindsyg mørkt udenfor allerede, så kunne jeg desværre ikke tage outfit billeder derude til jer. Jeg ved ikke hvad jeg synes om billederne er ikke den bedste til at stå model og vise mit outfit desværre. Trøjen som i ser fik jeg i fødselsdags gave og er utrolig glad for den, den er så lækker, og elsker det søde dødninge hoved thi. Hvad synes du om mit Outfit? Hvad kan jeg gøre bedre? 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Regitze 25. november 2013 at 19:01

  Hvor er det fint, og det ser helt vildt hyggeligt ud!
  Skal vi følges på vores blogge? 🙂

  http://www.regitzemartine.blogspot.dk

 • Reply Emma 26. november 2013 at 23:00

  Hvor ser det fint ud 🙂

  Kig gerne forbi!

  http://www.bloggen-uden-sejt-navn.blogspot.dk

  -Emma

 • Skriv kommentar