Alle indlæg

Remote Control RC-6

4. december 2013

IMG_9687wEndelig kan jeg påbegynde at få taget ordenlige og flotte outfits billeder, for det kan man altså ikke med en fjernbetjening med ledning til. Jeg har købt denne Remoter, fordi den er utrolig praktisk, især når man skal tage billeder langt væk fra kameraret. Er glad for mit køb, den er vidst købt på Ebay. God 4. December til jer alle. Har i en trådløs eller ledning til jeres kamera? Hvad synes i er mest praktisk? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply pocabella 4. december 2013 at 23:03

  Jeg købte en inden thailand. Den virkede ikke. gør din smukke?

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 5. december 2013 at 9:28

   Jo, den virker sikkert smukke! Du skal bare holde den en bestemt vinkel til kameraret. Min virkede hellere ikke først! <3

 • Reply Rikke 6. december 2013 at 8:43

  Netop den fjernbetjening har jeg også! Og den er guld værd!

 • Skriv kommentar