Alle indlæg

A sweet jar, and my purchases in 2014.

5. januar 2014

IMG_0593RE IMG_0599LLJeg har aldrig vidst hvor meget jeg har købt for om året, og hvad jeg egentligt fik købt. Jeg har fundet den søde lille krukke, eller glas skål – ved ikke hvad man kalder sådan en, og så har jeg skrevet alle mine nyeste køb ned på sedler, + det de har kostet. Derefter ville de blive smidt i den, som i ser på billedet. Den vil først blive kigget i, den aller sidste dag i 2014.  Synes det var en smart lille ide, men skal nok ud og have fat i en anden og pænere krukke, hihi. Som i kan se har jeg allerede købt et par ting. Det kan både være makeup, tøj, smykker – alt!  Hvad synes i om ideen? 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Gabriella 5. januar 2014 at 16:46

  det er da en god idé. burde man allesammen gøre, så man vidste hvor ens penge var forsvundet hen 🙂

 • Reply sofie 6. januar 2014 at 9:49

  MEGA GOD IDE!!!! DET VAR SGU DA GENIALT!

  Knus
  http://every-part.blogspot.dk/

 • Reply Amira 6. januar 2014 at 12:37

  YES, den snupper jeg altså 😉 Tror dog mine køb bliver skrevet ned i en notesbog da jeg har så mange og skal have dem brugt.

  PS. Du har fået dig en ny follower på Bloglovin 😉

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 6. januar 2014 at 15:58

   Ja, tror måske også nogle bliver skrevet ned i en notes bog, ved ikke endnu 🙂
   Det lyder da godt ;).

 • Reply Frederikke S 6. januar 2014 at 14:46

  Vildt god idé – den hapser jeg lige!

  Knus
  – behindtheattitude.blogspot.dk

 • Reply SWEET PETROLEUM 6. januar 2014 at 23:56

  Det er da en sød idé 🙂 Så kan man se hvad man har brugt alle sine penge til 😀

 • Skriv kommentar