OUTFITS

Outfit #14

6. januar 2014

IMG_0601wq IMG_0614kk IMG_0624kk IMG_0629jj PicMonkey Collageksa PicMonkey CollageoutfiJakke H&M // Sweater/trøje ukendt // T-Shirt Only // Buks Sparkz // Boots Sko & sko // Armbånd Ukendt // Ringe Skagen & spinnings.

Det var nu hårdt at stå op i morges, da jeg har haft et øje der har drillet mig hele natten, 4 timers søvn blev det til i alt, puha! Men jeg klarede min første dag (efter ferien), men kunne nu godt have brugt 1 uges ferie mere, synes den har været for kort. Jeg tog chancen og skød billeder at mit outfit idag, synes de blev nogenlunde. Hvad synes i? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Mia 6. januar 2014 at 17:24

  Synes virkelig også at ferien har været aaalt for kort!
  Men fine billeder. Bare synd man ikke ser smykkerne lidt bedre, når du nu nævner dem 🙂

  eslublog.blogspot.com

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 6. januar 2014 at 18:11

   Ja det rigtigt, glemte og tage billeder af dem, men det gør jeg til næste gang! :). Tak for din kommentar!

 • Reply sofie 6. januar 2014 at 18:50

  helt enig i at det var hårdt at komme op i morges, puha!
  er især vilde med dine smarte støvler!! 🙂

  Hav en dejlig aften.
  Knus

 • Reply Cathrine 6. januar 2014 at 19:22

  Hvor ser det godt ud! 😀

 • Skriv kommentar