Alle indlæg

new in, a cute necklace

29. januar 2014

IMG_9212kk IMG_9215k IMG_9224kkJeg faldte pladask for denne super cute halskæde, som mor pludselig stod og dinglede med midt inde i H&M. Så den måtte jeg bare eje, og synes den er super sød, og enkel. Den kan passe til et hvert look, og tror den vil se godt ud med min nyeste kjole, som jeg skal have vist jer snarest! Det godt være det er en billig halskæde, men ved i hvad? nogle gange holder de billige ting længere end dem der koster det hvide ud af øjnene på en, hihi. Hvad synes i om halskæden? er DEN ikke bare fin? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Cecilie Olsen 29. januar 2014 at 18:23

  Den er virkelig også fed! <3

 • Reply Frederikke S 31. januar 2014 at 19:59

  Så flot!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

 • Skriv kommentar