Alle indlæg

warm sweaters in the cold weather

28. januar 2014
HOT

Hver evig eneste år, siger jeg til mig selv ”HUSK at købe varme trøjer til vinteren” og hvad er det jeg ikke forstår ved det? jeg køber ingen varme sweaters, og står med tynde trøjer, som ikke kan give mig varmen i dette kolde vejr. Men er virkelig også en frossenpind. Jeg prøver at lade være med at skrue op for min radiator, men alligevel bliver den skruet op på 3, når jeg kommer hjem fra skole, fordi jeg sidder og fryser. Jeg har valgt at lave en lille collage med 6 fantastiske, varme og fine sweaters, Jeg er vild med med dem alle sammen, og hvis jeg havde pengene var de alle sammen købt hjem for længst, for jeg mangler sådan nogen. Vil bare gerne have sommer nu, er træt af vinter, og kulden, øv! Hvad synes i om sweaterne på collagen? Er der nogen i gerne vil have fingerne i? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Ungdommen 28. januar 2014 at 16:03

  Hej, vi er to unge piger der har startet en ny og anderledes blog om livet som ung. Vi tager emner op som sex, kærlighed og venner med en masse tips og trics 🙂 Håber du vil kigge forbi ! Hilsen x & x

  Link: http://www.ungdommenblog.blogspot.com

 • Reply Stine 28. januar 2014 at 18:58

  vildt lækker blog du har! Har du lyst til at følges via bloglovin? 🙂
  http://www.bloglovin.com/blog/11655187

 • Reply Cecilie Olsen 29. januar 2014 at 18:26

  Er ret så vild med 1-5 <3
  Har også et indlæg, med nogle lære strik.. Nu når været er så koldt, men også hyggeligt

  http://www.ceciliesfashionblog.blogspot.dk/2014/01/cozy-knitted_6301.html

 • Reply Connie Amdisen 29. januar 2014 at 20:39

  Super lækre sweatre ☆ især den på nederste række i midten ♡ kan jeg ikke få et link til den 😉

 • Skriv kommentar