Alle indlæg

Club L top

1. februar 2014

IMG_9323ælkjh IMG_9326kk IMG_9343øæ IMG_9345kk PicMonkey Collagekkk3Kender i mærket Club L, det gjorde jeg ikke før, at jeg tjekkede Nelly rundt for lækre toppe, og fede bukser. Jeg klikkede lige denne lækre top hjem, som jeg er blevet super glad for, den kan jo sættes sammen med næsten alt, og give de fedeste look, men jeg er uheldigvis ikke så stor i størrelsen, så det er virkelig svært at finde tøj til mig, men HELDIGVIS var den i Xxs, så var lykkelig. Nu hænger den pænt i skabet, og er blevet luftet en gang, og den skal helt klart bruges en del til sommer, den er så fin. Og er vild med det flæse forneden. Ja i må lige undskylde at mit mærke det flager, det må i lige tage med. Hvad synes i om toppen? Er den ikke fed? 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Rikke Møller 1. februar 2014 at 18:40

  Skønne billeder. Du er evigt yndig 🙂

 • Reply giveyourdaycolors 1. februar 2014 at 19:53

  Så skønne billeder, & hvor har du bare noget lækkert hår!

  Kig endelig forbi, har rykket min blog over til Bloggers Delight, & det ville betyde ekstremt meget, hvis du ville kigge forbi ♥

  Knus Michelle Eckert –
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 1. februar 2014 at 22:30

   Ja, når jeg virkelig tager mig sammen, kan jeg sagtens få taget mig nogle flotte billeder til jer der kigger med.
   men de blev nøje udvalgt imellem 70 billeder jeg havde taget, hæhæ! Kigger lige forbi. 🙂

 • Reply Line 1. februar 2014 at 22:05

  Jeg er helt vild med toppen! Den er mega sød og lækker 🙂 Og så sidder den rigtig godt på dig 🙂

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.dk/

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 1. februar 2014 at 22:29

   Er også glad for den, men den kunne godt have siddet mere tæt på min krop, men det gør den desværre ikke, hæhæ :).

 • Reply Maria 2. februar 2014 at 1:15

  Den er rigtig fed og klæder dig super godt 🙂
  Jeg har en giveaway kørende på min blog hvis du skulle være interesseret 🙂
  kh Maria
  http://mariamajblog.blogspot.dk/2014/02/give-away.html

 • Reply Gabriella 3. februar 2014 at 14:01

  Den er super fin den sorte top. 🙂 Har en der minder lidt om, men med t-shirt ærmer i. I like.

  http://www.pocabella.com

 • Skriv kommentar