Alle indlæg

My biggest wish for 2014

15. februar 2014
mine ønsker for 2014

I år vil jeg gøre noget nyt, har nemlig lavet en lille collage med ting der koster det hvide ud af øjnene, eller det gør noget af det. Jeg ønsker mig ALT i ser på denne collage, og kan strege en af tingene ud, tøjstativet er købt. Men det i ser på collagen er alt det jeg gerne vil eje inden vi hopper ind i 2015. Vil især gerne have det objekt til mit Canon kamera, og de fede New Balance sneakers, men ønsker mig virkelig os en ny bærbar, for den jeg har nu er der hele tiden problemer med, øv. Men håber i kan lide min ide med at vise jer hvad jeg ønsker mig hele året. Har vi nogle fælles ønsker? Har i nogen dyre ønsker? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Mia 15. februar 2014 at 20:27

  Sikke nogen dejlige ønsker 🙂 Det er så dejligt når man kan spare op og langsomt krydse listen af <3

  Jeg har selv nogle forskellige ønsker, både dyre men også nogen man kan købe uden at skulle spare voldsomt op 😀 <3

  Knus!

 • Reply Gunnbrit 16. februar 2014 at 0:45

  Jeg har smykkestativet! <3

 • Skriv kommentar