Alle indlæg

Swatch // Palette executive

29. marts 2014

IMG_9811kkh IMG_9848jjk IMG_9849qjIMG_9847qweJeg skrev tidligere idag om en Palette, og nu vil jeg lave et lille swatch på nogle af farverne. Jeg har valgt at arbejde med både de lyse og mørke farver. I paletten var der en lille makeup børste som jeg ikke er særlig tilfreds med, da den ikke er særlig god til at ligge øjenskyggen ordenligt, da man er bange for at den går i stykker, man skal virkelig være forsigtig. Men det er jo godt, der findes andre makeup børster, som er bedre end dem der medføre.

Som i kan se er nogen af de lyse farver meget svære at se, men smukke er de. Farverne er super flotte og pigmenteret. Er ret vid med dem, fordi de har en smule glimmer i sig, og så er de super fine. Nogen af dem som i kan se, jeg har lavet et swatch af, skal med føres flere gange før det giver et pænt resultat. Men de farver der nok var lettest at med fører af dem, var de mørke i kan se på billederne, de skulle ikke have så mange gange, før de gav et rigtigt flot  og smukt resultat. Som i kan se er de lyse farver også meget svage i det, hvor de mørke er mere fremhævet og fine.

Holdbarheden er okay, har nu siddet med farverne på armen i et stykke tid, og de holder sig stadig flotte og fine. Når jeg børster hånden over dem, et par gange, mister de en smule af farven, men går ikke helt væk, man kan sagtens se dem, og hvilken farverne de er. Men igen er det de mørke nuancer der brænder igennem. Alt i alt, er paletten okay for de 129 kr, den koster. Holdbarheden er nogenlunde, og farverne er smukke og fine når de kommer på huden. Jeg vil helt sikkert købe sådan en palette igen. Farverne er også lige mig, da de er lyse, og det er rigtig sommerfarver. Jeg har endnu ikke en favorit deri blandt, men det kommer nok senere. Hvad synes I om farverne? Hvilke af skyggerne synes i er flottest? 

Relaterede indlæg

10 Kommentar

 • Reply Sanne 29. marts 2014 at 18:22

  Super fine farver! Jeg er mest vild med de brune nuancer 🙂

  God weekend!
  http://www.kunsanne.blogspot.dk

 • Reply Mia 31. marts 2014 at 0:07

  Rigtig flotte farver!

 • Reply Frederikke S 31. marts 2014 at 8:40

  Super smukke farver!

  knus

 • Reply Sara Nielsen 31. marts 2014 at 15:07

  Syntes farverne er rigtig fine, jeg ville nok bare foretrække lidt mindre. Et lille tip; Læs dine indlæg igennem for stavefejl. Det giver et meget bedre indtryk. 🙂

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 31. marts 2014 at 15:52

   Jeg læser dem igennem Sara, nogen gange er der bare ting jeg ikke kan stave til, fordi jeg faktisk ikke er særlig god til stavningen! :).

 • Reply Sine 1. april 2014 at 20:33

  Lækker pallette – elsker farverne. 🙂 Især den firekant i midten, altså den det har de brune og champagne farver!<3
  Sådan en pallette kunne jeg da godt lige bruge, hehe!

  Knus
  http://www.blogbysine.blogspot.com

 • Reply Camilla - Cfashion 2. april 2014 at 0:02

  Rigtig lækker palette, der er jo mange fine farver – og hvem er ikke til dem med glimmer? Glimmer er da det skønneste 🙂

 • Reply Simone 6. april 2014 at 16:22

  Super fedt med alle de forskellige farver!

  //Simone
  http://www.tomgang.bloggersdelight.dk

 • Reply Julie / It's My Passions 7. april 2014 at 0:50

  Utrolig lækre farver 🙂

 • Skriv kommentar