Alle indlæg

beach

1. maj 2014

IMG_0585hkl IMG_0588hjl IMG_0590hgjk IMG_0593hjj IMG_0594hk IMG_0596hjk IMG_0597hjkl IMG_0599gfhjjVejret har i de sidste par dagen været så utrolig godt. Men igår og i dag, synes jeg der har blæst og faktisk være pis vejr efter min mening. For jeg kan bestemt ikke sætte mig ud og få noget sol på min blege krop, øv! Jeg var i går et smut på stranden med pigerne og Henrik fra den klasse jeg går i på Produktionskolen, vi skulle på stranden da flere var blevet nomineret til at skulle hoppe i vandet. Puha godt det ikke er mig, det må være satans koldt! Jeg nøjes bare med at kigge på, bagefter da de havde været i, og det var filmet færdig smuttede vi op og fik os en stor is, i Iscafeen som endda har HALV pris på alle is og kaffe derinde, det har de faktisk hver Onsdag. Så vi var heldige. Alt i alt en sindsyg god dag, med grin og kulde. Men  hvor blev vores sol dog af, den må gerne tage at komme tilbage, og give lidt varme igen. he he! Kender i til det nominering noget? Hvad synes i om billederne? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 1. maj 2014 at 15:17

  mmh lækkert med is 😀

 • Reply Ida 1. maj 2014 at 17:00

  Puha det lyder virkelig godt med en tur i vandet på denne årstid.
  Men isen ser bare god ud 😀

  Jeg kender ikke til det at nominere til noget, andet end årets noget 🙂

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 1. maj 2014 at 17:06

   Når, det er noget med det går rundt på facebook, hvor de nominere hinanden til at hoppe i havet, ellers skylder de hinanden en kasse øl, mokai eller flasker, he he <3

  Skriv kommentar