Alle indlæg

beautiful flowers

10. juni 2014

IMG_0649jk IMG_0800jkk IMG_0802lolk IMG_0803kj IMG_0807d IMG_0815jkkkHvor elsker jeg dog bare sommeren, når man ser alle de smukke, forskellige og farverige blomster der vokser op af jorden. De har sådan nogen smukke farver, og er noget så smukke. Jeg har været rundt, uden -og indenfor, og skyde billeder af de forskellige blomster. Udenfor har vi i år, sat spislige jordbær, som jeg glæder mig til at smovse i mig, mhm. Kan slet ikke vente på de vokser sig fine, og rødelige. Indtil videre er der kommet lidt jordbær derude, og jeg går egentligt kun og venter på de bliver modne, og gode. Vi har også sået ærter og kartofler. Vi havde også et stort flot æble træ, hvor der voksede smukke, nuancer på, som hvid og lidt lyserød i det. Sommeren kan gøre en hel kuleret med alle de smukke og fine blomster, som enten dufter sødt, eller lidt stærkt – eller slet ikke af noget.  Hvad synes i om billederne? Og kender i nogen billige rediger programmer, som er gratise? 

Relaterede indlæg

9 Kommentar

 • Reply Camilla - Cfashion 10. juni 2014 at 23:53

  Det er nogle rigtig fine billeder du har taget 🙂 jeg bruger ofte online programmet picmonkey.com, de fleste muligheder er gratis 😉
  /Camilla

 • Reply Emma 11. juni 2014 at 15:57

  Super smukke billeder

  knus

 • Reply Mathilde 11. juni 2014 at 16:35

  Wow, flotte billeder! Picmonkey.com er det, jeg bruger mest, og det er også rigtig godt!

  -Mathilde

 • Reply Benya Suwan 11. juni 2014 at 17:22

  Flotte billeder!
  For det meste bruger jeg Picsa og Pixlr. 🙂

  benyasuwan.blogspot.dk

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 11. juni 2014 at 20:14

  Hvor er de flotte 🙂

 • Reply sophie 11. juni 2014 at 20:36

  meget smukke billeder! Jeg bruger selv Picasa som er rigtig godt, jeg har dog valgt at betale for lightroom som er virkelig virkelig godt til mere professionel redigering, men mere brugervenligt end photoshop, hvis det er noget du en dag overvejer 🙂

 • Reply Victoria 13. juni 2014 at 22:49

  fine billeder!

 • Skriv kommentar