Alle indlæg

En snak om solbriller

12. juni 2014

Jeg ved ikke med jer, men her kommer der lidt snak om solbriller, runde solbriller som i år er virkelig morderne at gå med, åbenbart!? Men efter min mening synes jeg det ser lidt sjovt ud og lidt komisk, når man kommer gående med dem, men de er faktisk også helt vild cool, og lidt seje?! Jeg er fanget af treden, og er også på udkig efter et par fede solbriller som er runde, for dem vil jeg da også prøve. Jeg har fundet 3 par som i ser på collagen, som jeg synes er ret cool, og fine. Kan især lide dem med multiglasset, som skinner i forskellige farver? ellers er det nok bare fordi jeg synes de er ret så sjove. Der er mange der ikke lige har prisen til at købe solbriller til en million kroner, det var måske i overkanten at skrive, men de fleste mærkevare koster kassen, og det samme gør mærkerne inden for solbriller. Man kan jo få mærker som man også kan få i tøj.  Jeg er ihvertfald fan, af de runde lige fortiden. Og når jeg ser bloggere tage billeder og sætte dem ind, drømmer jeg mig om et helt vildt fint par solbriller, til en masse penge – men den drøm ligger langt væk, derfor holder jeg mig til de billige, som har en overkomlig pris.

Nu hvor det er sommer, og solens stråler skinner som besat, så skal man passe på øjnene, og give dem beskyttelse, så hvis i stadig mangler et par solbriller og så til en sindsyg billig pris, så er www.Shopsolbriller.dk en rigtigt god og billig hjemmeside, man kan få ALLE mulige forskellige par, og der er i alverdens farver, og der er både til små og store! Faktisk synes jeg de fleste steder at solbriller koster det hvide ud af øjnene, men det gør de altså ikke på denne hjemmeside, og synes man kan få okay cool solbriller og de er da fine?! Brillerne er også uden styrke, og det skulle siges at være i rigtigt god kvalitet, som vi forbruger går utrolig meget op i. I kan jo tage et kig, derind og se om det er noget for jer, eller om det ikke er. Hvad synes i om trenden med runde  solbriller?

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Sofie Eilersen 12. juni 2014 at 17:14

  Jeg er ret vild med Ray-Bans Erika model, men så skal de altså heller ikke blive rundere end det 😀

 • Reply Frederikke S 12. juni 2014 at 18:51

  Synes runde solbriller er vildt lækre, samtidig synes jeg (desværre) ikke de klæder mit ansigt! 😉

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

 • Reply Isabella Pernille 12. juni 2014 at 21:00

  Jeg er ikke så vild med de der helt runde solbriller. Men hvis de er lidt ligesom par nummer 3 på din collage, så synes jeg de er fede! 😀

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 13. juni 2014 at 12:00

  Elsker solbriller 🙂
  Er dog mest til Rayban, men der er også mange fine billigere alternativer, som dem du viser 🙂

  / Liselotte

 • Reply Alt og Ingenting 14. juni 2014 at 22:24

  Hejsa – jeg faldt lige over din fine blog, og ville lige efterlade en kommentar!
  Jeg har ikke nået at vænne mig til de runde solbriller endnu. De klæder mig bare IKKE 😉 Synes dog, at det kan se super stilet ud på andre!

 • Reply Alt og Ingenting 14. juni 2014 at 22:36

  Hejsa – jeg faldt lige over din fine blog, og så ville jeg da lige efterlade en kommentar 🙂
  Jeg har endnu ikke vænnet mig til runde solbriller (men det er typisk, jeg er altid håbløst bagud når det handler om mode 😉 ) Jeg synes dog, at det kan se vildt fedt ud til andre!

 • Reply Emilie 16. juni 2014 at 16:14

  Heeej 🙂

  Jeg er heller ikke så meget til runde solbriller endnu og synes ikke de passer så godt til mig. Derimod elsker jeg wayfarer solbriller og har senest køb to billige “no name” solbriller på http://www.solbrillebutikken.dk. Det kan klart anbefales! Selvom de ikke er mærkevarer, er det super kvalitet.

 • Skriv kommentar