Alle indlæg

memories // Pets

22. juni 2014

IMG_0640fef IMG_9393khIMG_9723ohjIMG_9394hrfVed altså godt man ikke kan kalde disse billeder for Momories – men de er minder for mig. Jeg har altid haft kat, ligesiden jeg var helt lille, og jeg har altid brugt dem som støtte, hvis jeg var ked af det, eller bare havde en trist dag, der bare skulle overståes. Jeg havde engang en kat der hed Trunte, jeg kunne hive den i halen, putte den i min barnvogn, og gå ned til min barndomsveninde, for at gå hjem igen med den i barnevognen. Ja, undskyld mig – jeg var ikke særlig gammel. Jeg har altid haft noget for katte, de er virkelig min lykke, og dem i ser på billederne er mor og datter, Otto og bette – det er nok de katte der har gjort mig aller mest bange, de har været løbet væk, og kommet tilbage 3 – 5 dage efter, det er virkelig en ejeres værste marerid at ens kæledyr løber væk, for man ved ikke hvor de er henne, eller hvornår de kommer tilbage igen. Men disse katte, er min lykke, jeg holder så meget af dem.  Hvad synes i om billederne? Har i et kæledyr, i slet ikke vil kunne undværre for noget andet? 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Pernille 22. juni 2014 at 16:36

  Nurh hvor er de søde!
  – har også selv altid haft katte, de er sgu super dejlige. Har min Thilde som jeg ikke KU leve uden!

 • Reply Frederikke S 22. juni 2014 at 16:53

  Super søde billeder!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

 • Reply Anne Sophie Lynge 22. juni 2014 at 19:31

  Super fin blog du har dig!
  Jeg har endelig fået taget mig sammen til at starte en ny blog på bloggers delight, da jeg havde en blog hos blogspot før. så ville blive så glad, hvis du ville kigge forbi. http://annesophie.bloggersdelight.dk/
  Og hvis det lyster, ville jeg blive endnu mere glad, hvis du ville følge med på min bloglovin her https://www.bloglovin.com/annesophielynge
  knus fie

 • Reply Søs / ChinavianLiving 23. juni 2014 at 10:32

  Skønne billedrer! Og kæledyr er da noget af det bedste 🙂 Er vokset op med hund, men har i de sidste 7-9 år haft katte. Dejligt små kræ!

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 23. juni 2014 at 13:04

  Åhh fine billeder

  / Liselotte

 • Reply Cathrine 24. juni 2014 at 19:46

  åhhh, dejlige billeder! 😀

 • Skriv kommentar