Alle indlæg

Nice hair // hår produkter

21. juli 2014

IMG_1213hejej IMG_1219erreJeg har modtaget nogen virkelig lækre hår produkter fra Nicehair.dk, og faktisk også et par andre sager, som vil komme i næste indlæg. Men jeg vil væde på, at de fleste af jer – har hørt om Nicehair før? Men hvis ikke, er det en webshop, hvor de sælger make up, hårpleje, hudpleje, smykker og  andre sager. De har næsten alt derinde, som er fordelt på 230 FORSKELLIGE brands. Lige nu er de igang med at åbne en international side som har navnet NiceBeauty.com.

Jeg har modtaget en virkelig lækker Hår Treatment Oil som er fra mærket Natural world, og har faktisk prøvet deres produkter før. Jeg valgte at prøve denne, da beskrivelsen passede til mit hår. Jeg har virkelig noget tørt og træls hår som jeg håber den kan hjælpe med at få væk, ihvertfald lidt af det. Dens fordele skulle være, at styrke håret, give håret massere af fugt, reparerende, og skulle gøre håret virkelig blødt og den skulle modvirke kruset hår. Olien ville ikke efterlade en fedtet overflade på håret. Den er sindsyg smart, og kan tages med overalt. Den dufter virkelig godt, og det er jo et plus. Man anvender den i håndklæde tørt hår, og den skal ikke skyldes ud. den skal masseres ind i spidserne og i længden. 25 ml koster lige nu 39.- Da den er på udslag. SLÅ TIL!

Fik også en maske fra Orofluido, som jeg ved virker med sikkerhed, da jeg har haft den før. Den har virkelig hjulet mit hår meget, og især hvis mine spidser har virket meget tørre, så har jeg masseret lidt af masken ind i håret, og ladet den sidde i 5-10 minutter, for at den giver en god virkning. Den dufter virkelig godt, og har en svag duft af vanilje.  Den indholder intensive fugtgivende og genoprettende egenskaber, som Arganolie, Cyperus og linolie. I kan købe den til 99.-  Har i prøvet nogen af produkterne? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 21. juli 2014 at 22:25

  Lækre sager. 🙂 Jeg har også selv lige fået lækre sager fra nice hair. Hårmasken er super god, den bruger jeg hver gang jeg vasker hår 🙂

 • Reply Frederikke S 22. juli 2014 at 17:21

  Hvor perfekt – har ledt efter en billig hår olie, den der bliver klikket hjem lige om lidt! Tak for tippet 🙂

  knus
  http://behindtheattitude.blogspot.dk

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 23. juli 2014 at 10:09

  Lækre produkter 🙂 Jeg har selv en orofluido olie, så kan forestille mig at hårmasken også er lækker <3

 • Skriv kommentar