Alle indlæg

to follow a very happy and smiling girl past.

17. oktober 2014

PicMonkey CollagedgJeg ved ikke hvordan jeg skal starte dette indlæg, så det blev med et billede af mig, som smiler, ikke med et facade smil, men med et smil som jeg ren faktisk mener. Jeg ved slet ikke hvad der sker med mig fortiden, men det som om der er blevet lettet et kæmpe byrde på mine skulder, som om jeg gerne MÅ smile nu, og jeg ikke behøves at rende og være ked af det hver dag, som jeg gjorde engang. Hvis vi kigger tilbage på før sommerferien, var jeg overhovedet ikke glad, jeg var hende der HELE tiden var negativ, og ikke gad at lave en skid, og ja det fuldstændig rigtigt skrevet. Jeg var doven, og ingen kunne få mig igang, altså kun hvis jeg selv ville. Jeg havde mig en kæreste før sommerferien, han hjalp mig op af mit sorte hul, og fik mig på mange gode tanker, og lærte mig faktisk at beherske mine humørsvingninger, men det var ikke hvergang jeg kunne styre dem selv, hehe.
Men der er sket så meget for mig og min mor, både før og I sommerferien. Min mor havde sig en kæreste, som lagde en hånd på hende, faktisk så blev hun tæsket, og det tog meget på mit humør og blev rigtigt ked af det, på hendes vegne, for det var jo min mor, det hele var gået ud over. Tænker tit hvorfor det lige var hende, han ville lade sin vrede gå ud over, hvorfor han ville være så ondskabsfuld ved hende, hun havde overhovedet ikke gjort en skid, men alligevel blev hun nødtil at tage i mod slagene, fra ham. Jeg hjalp hende meget i starten, da der var sket noget med hendes ribben, og derfor skulle hun holde sig en smule i ro, og det gjorde hun skam os, for smerterne var enorme, Men det klarede mig og mor sammen, og så havde hun nogle fantastiske veninder, hun var sammen med, som fik hende på andre tanker, og jeg er så stolt af min mor, hun er kommet videre i sit liv, og hun er rentfaktisk pisse glad fortiden, og det hjælper også en smule på mit humør.
Jeg mistede så min kæreste i sommerferien, eller han slog op helt nede fra USA, på en sølle facebook besked, hvor barnlig er man så ikke lige, i mit hoved er man virkelig barnlig, Hvis man ikke er mand nok, til at tage mobilen, ringe og så sige det. Men det drænet mig fuldstændig, jeg var ked af det i flere uger efter, faktisk i hele sommerferien igennem, men det bedste er, at jeg tog ud og festede det væk, og drak en masse drinks, og så var jeg meget sammen med Sandra, som er god ved mig, og er god til at tage mig med til diverse ting og sager. Vi var også til Grøn koncert, med væmmelige tømmerbasser, og derefter landte vi i gaden, men det var et stort side spor faktisk. Men alt det hjalp mig med at glemme ham en smule, men dog ikke helt, det hele blev forværret da han landede i Danmark, men heldigvis fik jeg det hele på plads, og blev en nogenlunde smilende pige igen.
Men her efter sommerferien, er der virkelig sket et kæmpe mirakel for mig, hvis jeg selv skulle sige det, tror der har været en eller 2 gange, hvor jeg virkelig har sat mig ned og grædt, og det ikke bare lidt, men sådan virkelig for alvor grædt. men to gange på 3 måneder snart, det er virkelig stort for mig, for før i tiden, kunne jeg græde hver evig eneste dag, nogengange tænker jeg virkelig på om jeg havde en begyndende depression, men det er jeg ovenud lykkelig for jeg ikke har, og håber aldrig på at få en. Lige fortiden bor jeg på Hjørring skolehjem, som ligger 5 minutter væk fra Sosu, hvor jeg går i skole, og jeg er virkelig glad for begge ting, og for at se alle de nye venskaber jeg har fået, og aldrig vil miste. Jeg er blevet sådan en glad og lykkelig pige, og det hele er simpelthen faldt total på plads, efter jeg er kommet til Hjørring, og ikke er hjemme i min mors røv hele tiden, for gud som vi kunne skændes i flere timer nogengange, og hold da KÆFT – hvor var det irriterende, i længden.

Men jeg ved slet ikke hvad der er sket med mit humør, ved bare at jeg hele tiden går med et smil på læben, og tænker over hvor GODT jeg ærligtalt har det fortiden, det må man gerne tænke engang imellem, ihvertfald efter alt det jeg har været igennem, i mit liv. Tror seriøst alting er faldt ordenligt på plads nu, for mig. Så min krop kan bede mig om at slappe af, og tage en dag af gangen, jeg kan endda stå oppe ved en tavle nu, med et stykke papir i hånden og sige et par ting, men dog kludrer jeg stadig i tingene, og gør en del forkert. Men det hører med til ens uddannelse. Men tror aldrig jeg har været mere glad end lige nu, der er virkelig blevet kastet en tung sten væk fra mine skulder, jeg kan virkelig nyde mit liv nu, nyde at jeg er til, nyde min uddannelse, og nyde dagene sammen med de bedste fra skolehjemmet. Jeg vil og kan overhovedet ikke ønske mig en bedre hverdag, den hænger fuldstændig sammen, på alle måder. Selvom jeg måske er begyndt at blive en smule gammel, med alle de lange middags lure jeg får taget mig. Men jeg bliver jo også 19 D. 30 Oktober, så der er ikke så langtid til, og jeg glæder mig til at fejre min fødselsdag med hele min familie, det altid så skide hyggeligt. Hvad synes i om dette indlæg, er det for meget, eller er det okay – at komme med noget meget personligt engang imellem? I må virkelig gerne kommentere hvad i synes. 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Moster Susanne 17. oktober 2014 at 17:33

    Hvor er det et dejligt positivt indlæg, og du fortjener om nogen at være glad og lykkelig. Det har været eller er godt for dig at komme ud for dig selv og få bekræftet at du er god nok og sagtens kan, du fortjener de successer du har fået og det stopper ikke det kan du være sikker på. Som jeg altid har sagt til dig, det kan godt være at du ikke er så høj, men der er fandme vilje og krummer i dig, du er en gæv pige og jer tror på dig, du skal nok opnå dine mål. Vi glæder os til at se dig til din fødselsdag, knus og kram moster

  • Reply Anne-Mette Højbjerg 22. oktober 2014 at 18:36

    Jeg foretrækker de personlige indlæg og hvor er jeg dog glad for at høre at du kan smile igen og mene det. 😀

  • Skriv kommentar