OUTFITS

outfit #20

7. november 2014

IMG_2528kj IMG_2538vgyt IMG_2541yt IMG_2546gh IMG_2557jhk IMG_2561ty IMG_2562hg PicMonkey CollageyfhtTop H&M // Bukser genbrug // sneakers adidas // Ringe Spinning og skagens

Var inde i H&M i torsdags for at kigge lidt, og faldte over en rigtigt sød Jerseytop, som jeg bare måtte eje, den er vildt sød og man kan jo også bruge den i hverdagen, med en nederdel – hvis det er det, man har lyst til. Outfittet er meget simpelt, og da jeg ikke kan gå i stiletter, blev det mine adidas sneakers. Skal ind og fejre J-dag i gaden, med et par venner. Det er min første j-dag og selvom jeg ikke kan lide ØL, så skal jeg da nok få en sjov aften med shots og en masse drinks. GOD J-dag derude! Hvad synes i om outfittet? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar