Alle indlæg

Eshoes.dk

21. januar 2015
Eshoes

Kender i til Eshoes.dk – hvis ikke så kig med nu! Jeg kendte hellere ikke til Eshoes før jeg fik det præsenteret for mig, og synes faktisk der er et nogenlunde godt udvalg derinde, imellem Sneakers, gummistøvler, støvletter, stiletter, Palladium osvosv. Jeg er selv vild med hjemmesider som er lette at finde ud af, og det er Eshoes helt sikkert, den er lige til, og man har et skide godt overblik derinde. Når man får noget tilsendt er der gratis fragt, og det er jo et enormt +’ for mange andre, er begyndt at det skal koste gul og grønne skove, for at få tilsendt måske et par sko, det vildt. Jeg har hellere aldrig hørt om støvlerne Palladium, som i kan finde det HER! – de er ret fine, og har taget et hvidt par med på min collage, som jeg faktisk godt kunne bruge her til foråret.

Men jeg har nu luret mig lun på de fede Roos forneden, elsker simpelthen de grønne farver, som også vil passe meget godt til foråret. Jeg er i det hele taget bare enormt vild med sneakers, støvler og sko i massevis – kan overhovedet ikke få nok! Mit sind elsker sko, og der skal være massere af farve på, så de altså aller fedest. Jeg håber snart de har de fede Roos på lageret i en str. 36 – som jeg kan få købt dem hjem, til mig! Må bare eje dem, og gerne snart. Er det et par som du må eje? Kender du allerede til Eshoes.dk?

billede_1

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar