Alle indlæg

HAPPY NEW YEAR 2015

1. januar 2015

IMG_3046fh PicMonkey Collagefgt PicMonkey Collagefxhej skønneste piger og drenge, håber i havde en festlig aften og nat i selskab med folk i holder kært. Men håber os i kom ind i 2015 sikkert og ikke har lavet skade på jer selv. Jeg havde en rigtigt hyggelig aften og nat med D’damer og en herre, men faktisk var det slet ikke planlagt at vi skulle holde nytår med dem. men da min og Ann Kathrines aften blev aflyst nogen dage før, måtte vi kæmpe med at finde et sted at være. Nicoline var så sød, at byde os varmt velkommen derhjemme, med en lækker 3 retters menu, som smagte så godt. Til forret fik vi Mous Karry suppe, til hovedret fik vi det lækreste stykke kød, fra en mørbrad, hazzelbagte kartofler, hvidløgs fluits og den bedste milde rødvins sovs og til dessert fik vi islagkage med chokolade sovs på. Det hele var så gennemført og smagte så ubeskriveligt godt og kødet smeltet helt på tungen, aldrig har jeg fået noget så godt før.
Mit nytårs outfit, var ikke helt det store igen i år, det er bare en sort kjole, nogen fede strømpebukser fra H&M, mine uundværlige Adidas sneakers, og en fin lille halskæde som min bedste far gav mig i julegave – så det var ikke det festligste outfit i kunne se mig i, men pengene var der ikke til at gå ud og bruge på et festligt nytårs outfit, MÅSKE næste år?! Det blev sent inden mig og Ann Kathrine ramte hovedpuden, så vi stod op kl 15 i dag, og brugte dagen fornuftigt.

Forresten har jeg ikke rigtigt tænkt over nogen nytårsforsæt i år, andet end jeg gerne vil være sundere og begynde at træne og få mig en pænere og veltrænet krop. Ellers ikke rigtig andet herfra. Håber i havde en lækker og ikke mindst skøn nytårs aften.

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 2. januar 2015 at 16:24

    Ser ud til at have været en god aften! 🙂 Godt nytår <3

  • Reply Mette 2. januar 2015 at 20:16

    Sikke en lækker omgang nytårsmad! 🙂 Rigtig godt nytår!

    http://www.medahl.blogspot.dk

  • Skriv kommentar