Alle indlæg

Quality time with the best girl

11. januar 2015

IMG_2757kytr IMG_2760hjk IMG_2762fgrt.. I har sikkert set mit poste hundredevis af billeder med Ann Kathrine, inde på min facebook. Jeg har tilbragt rigtigt meget af min tid med hende, i weekender, i ugedagene, endda i min ferie og til Nytårsaften. Nu er vi flyttet på skolehjem sammen, og bor faktisk på samme værelse, i hvert fald hvis man spørger os. I Torsdags lavede vi god mad, og havde købt frugt til om aften, som vi skulle hygge os lidt med. Vi fandt desværre ikke en serie, eller film der fangede os nok, til vi gik i gang med at se dem, så vi snakkede bare, og så kom Nicklas med ind.

Ann Kathrine og mig, har nærmest levet op og ned af hinanden i 2 måneder snart, og det kan sagtens blive for meget af det gode, i hvert fald hvis man er stædig ligesom vi begge to er. Så skal der ikke ret meget til, før vi bider af hinanden, men vi ved godt, det ikke er i en ond mening det gøres i. Jeg har været lidt fraværende i sidste uge, på grund af alle de nye forandringer, og har faktisk haft det en smule dårligt, og det er gået ud over min bedste veninde Ann Kathrine – fordi hun er tættest på mig, og fordi når hun går fra mig, så bliver jeg helt ensom, og så mangler jeg noget ved min side. Man kan vidst godt sige, at det mig og AK har sammen, ikke er noget alle har?! Det er virkelig anderledes og specielt, vi er som søstre. Vi kan diskutere og være sure på hinanden, men der går ikke andet end 10 minutter, så snakker vi om tingene, og så er alting godt igen, der vil komme mange disksutioner hen af vejen, især fordi vi er sammen hver evig eneste dag. Jeg er selv god til, at blive sur over ting, der slet ikke behøves at komme en disksution ud af, men sådan er jeg åbenbart, jeg er bare dårlig til sådan noget. Men heldigvis finder vi altid ud af tingene, og hygger os. Vi kan ligge ved siden af hinanden med vores mobiler, og slet ikke snakke med hinanden, men det er hyggen i sig selv, BEDSTE veninder, kan ligge i flere timer uden at sige et ord, og synes stadig ikke det er kedeligt.

Hvis jeg skal skrive alt ned som mig og Ann Kathrine har formodet at lave på 2 måneder, ville det fylde en halv bog næsten, det er virkelig mange skøre og underlige ting. Vi har f.x været i byen, og sovet på en tog station, fordi vi ikke kunne komme hjem, og der var altså PISSE koldt, det resulteret også i en slem forkølelse i 3 – 4 uger.. Jeg har skulle stå på hovedet, på en stol midt inde i min mors stue, hvor Ann Kathrine sad og så på, der væltede jeg så bagover, fordi stolen selvfølgelig ikke kunne holde mig, og der ødelagde jeg så min mors bord, og som den søde bedste veninde AK er, sad hun og overgrinede af mig, også selvom jeg fik et blåt mærke på skulderen, avs! Men Ann kathrine, har også væltet på stolen i stuen, og slog sit knæ, det så ret komisk ud, heldigvis har jeg det på video. I sidste uge, skulle vi cykle hjem fra fitness centeret, og der er en virkelig lang bakke, hvor man virkelig cykler hurtig ned af, jeg når slet ikke at se mig omkring, før jeg ligger på vejen, og er væltet på min cykel, og får skrammer, men igen – FLÆKKER Ak af grin, og jeg ligger bare der og har skide ondt af mig selv, og begynder selv at grine. – Det er lidt af de få ting, mig og Ann Kathrine har udsat os selv for, så det ikke fordi vores venskab er kedeligt overhovedet. Jeg tror virkelig ikke jeg kunne finde mig en bedste veninde end hende, hun er som min familie.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Ann kathrine 7. december 2015 at 19:25

    ❤️❤️❤️

  • Skriv kommentar