Alle indlæg

Skål og velkommen ind i 2015

1. januar 2015

PicMonkey Collagedg IMG_0828fh PicMonkey Collagegjkwe PicMonkey Collageksa IMG_0506we IMG_0556wq IMG_9477re IMG_0221fjl… Nu er 2014 slut og jeg er beriget med oplevelser og minder jeg ikke vil glemme. Jeg har fået en masse nye oplevelser med mig i kufferten hele året igennem, mange af dem er gode, men der er også få minder jeg rigtig gerne vil glemme, som har sat sig inden i mig. Det er året hvor jeg begynde på min uddannelse på Sosu Nord, som jeg desværre har meldt mig ud af, for at tage mig en 9 klasse, da jeg mangler den så meget. Det er os året hvor jeg har boede på skolehjem siden August og lært en masse dejlige og søde mennesker at kende, som altid har hjulpet mig i de værste sager. Jeg havde mig os en kæreste, men alt være ikke evigt. Jeg oplevede Københavns kolde gader, hånd i hånd. Men det er os året hvor jeg har mistet rigtig mange veninder og kontakt med folk – som jeg savner rigtig meget. Min mor har os været udsat for ting, som har sat sit præ’ på mig, og hende selv. 2014 har været et år med oplevelser, nye kendskaber, sene sommer aftner med drinks og skum fiduser, fulde samtaler i byens gader med folk man ikke kender, lærrige by-ture, og mange flere oplevelser med min familie i Hjørring. Jeg har lært at beherske mit temporman i visse længder, men der er stadig lang vej igen, for at jeg ikke lader mine nedture gå ud over folk jeg elsker højst..

Det er også året jeg for første gang, sov alene uden min bedstefar, ved min side. Jeg har haft angst, og har det stadig. Det hader jeg, og ser også stadig syner, og hører en masse lyde – som jeg ikke burde. Men ham der prøvede at ødelægge mit liv, ødelagde det sgu ikke alligevel. Jeg kæmper mine kampe hvergang jeg er alene, jeg lister stadig rundt omkring i mit eget hus, fordi jeg stadig er bange og tror det sker igen, man skal aldrig bide sig sikker. Indbrud kan ske overalt, og de er sgu ligeglad med om folk er hjemme. Men i kan tro jeg er stolt af mig selv, at jeg er nået så langt og udretter noget med mig selv, at min angst stille og rolig er ved at forsvinde, er jeg så glad for.

Jeg har ihvertfald oplevet en masse i 2014, ihvertfald de sidste par måneder, hvor jeg er smuttet i byen hver weekend, snakket fulde snak og danset tæt med en masse random folk, som jeg ikke har kendt før, men kender nu. Jeg har danset hele natten lang på en bænk, i Aalborg på Zwie Grosse, fordi jeg var så stiv og ked af det, så der skulle bare ske det vildeste den nat, selvom folk gloede og gav mig onde øjne, blev jeg ved. Jeg havde den fedeste aften og lærte så mange dejlige mennesker at kende, som jeg ikke kunne huske dagen efter, øv! Jeg har nok brugt de fleste af mine penge på byture, når jeg skulle betale, men der har os været mange søde fyre og damer, der har betalt mine drinks, og gjort sådan jeg fik en skid på.

Jeg har sparet min røv i laser i 2014, brugt alt for små mængder penge på ting jeg gerne vil have haft, jeg har istedet lagt dem til side, og gemt dem til noget jeg gerne vil have på opleveren i 2015. Jeg vil så gerne opleve en masse ting, men der skal os være penge til tingene, og jeg er så glad for, at jeg er GOD til at starte penge sammen til ting jeg gerne vil i fremtiden, håber jeg en dag længere inde i 2015 kommer til at få en oplevelse på Oslo båden, med min veninde Ann Kathrine, eller en tur til Sunny Beach – en af de ting skal jeg havde oplevet i år.

Jeg har været meget igennem i 2014, der mistet jeg en der holdte mit hoved højt hver evig eneste dag, i de 6 måneder vi var sammen, det var en nedtur der tog rigtig meget på mig i en lang periode. Men istedet for at tænke for meget på det, sprang jeg ud i at tage i gaden, og feste igennem i stedet.
mit år har været spækket med oplevelser, og dejlige minder jeg ikke vil glemme overhovedet. Jeg håber 2015 bliver ligeså fed, og at det bliver et år med en masse opture fra min side af ihvertfald. Jeg håber at møde nye fede kendskaber i 2015, og at jeg får flere by-ture som kan berige mig med fulde-minder-og-fulde-snak, det elsker jeg så højt, håber os jeg bliver en rejse rigere, og at jeg får taget min 9 klasse færdig på VUC. Håber jeres år har været ligeså godt som mit!

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Nivikka 8. januar 2015 at 20:27

  Sikke et år, på både godt og ond, jeg ønsker dig det bedste i år 2015!

  HOPELESSWANDERER

 • Reply rental 10. januar 2015 at 23:07

  You should be a part of a contest for one of the greatest websites on the net.
  I will highly recommend this web site!

 • Skriv kommentar