Alle indlæg

I have a weakness for.. Julie sandlau

10. februar 2015
Julie Sandlau

Julie sandlau filosofi er at skabe luksusøse, og moderen kollektion som følger tidens trends hele tiden, på en meget feminin og klassisk måde. Hvert enkelt smykke udtrykker elegance og vintage skønhed. Smykkerne er bland andet lavet med 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og de fineste smykkesten. Jeg har lavet en collage ovenover med absolutte favoritter fra hendes kollektion som er trends lige nu. Jeg har valgt at smykkerne i sølv og guld er mere mig end de lidt mere mørke og rå i det. Selvom jeg aldrig i mit liv har ejet et smykke i oxyderede, så skal jeg nok komme til det. Men ikke denne gang. Mine favoritter er lige nu dem i ser, og jeg er ældevild med hendes ringe og halskæder, de er SÅ fine og elsker de vedhæng som er derpå. Alle hendes halskæder fangede mit blik, og kunne kigge forbi hendes webshop hverdag for at savle over smykkerne og bestemt halskæderne og ringene, de er så flotte og så stilet. Hendes design overrasker mig hver evig eneste gang. Jeg sukker tit over prisen på smykkerne, fordi jeg er på SU og ikke har råd til at købe mig fattig i hendes overdrevet lækre kollektion. Men det er farligt at gå ind på hjemmesiden, man bliver betaget af alle de flotte, feminin smykker, som man automatisk sidder og savler over imens man bladre igennem hendes smykker. Se kollektionerne HER – jeg lover jer, det er kigget værd, i slipper ikke levene fra det, når i først har kigget – kan i slet ikke stoppe igen. Er I mest til guld, sølv eller oxyderede smykker?

billede_1

Relaterede indlæg

11 Kommentar

 • Reply Frederikke S 11. februar 2015 at 9:10

  De er seriøst SÅ smukke!

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Camilla Julie 11. februar 2015 at 9:50

  Det er virkelig også smukke smykker!

  Kig gerne forbi:
  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 12. februar 2015 at 19:15

   Det er det helt bestemt 🙂

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 11. februar 2015 at 10:47

  Smukke smykker du har fundet, er selv ret vild med hendes univers af smukke smykker

  / Liselotte

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 12. februar 2015 at 19:14

   Der er så mange forskellige at vælge imellem, og vil ønske jeg var ejer af dem alle sammen 🙂

 • Reply iami 11. februar 2015 at 13:42

  Jeg er klart mest til guld 😀 Men kan sagtens gå i andet.. 🙂

 • Reply Cathrine 11. februar 2015 at 16:28

  Åhhh, sølvsmykker. Elsker det! 😀

  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 12. februar 2015 at 19:14

   Elsker simpelthen os sølv i lange baner 🙂

 • Reply Michelle Eckert 12. februar 2015 at 13:27

  Hold nu helt fast nogle lækre sager! Skøn blog du har dig!

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi. Knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 12. februar 2015 at 19:14

   Hej Michelle, jeg vil lige tage et kig forbi din blog for at se om den er noget for mig, tak for kommentaren 🙂

 • Reply Katrine Guldbæk 13. februar 2015 at 11:56

  Hun laver simpelthen så smukke smykker 😀

 • Skriv kommentar