Alle indlæg

Jane kønig

21. februar 2015

IMG_3048qwe IMG_3050okiI dag kom post manden med en lille pakke til mig, og det var min længe(kun 2-3 dage) ventede pakke fra webshoppen Jane Kønig. Det er noget jeg har ønsket mig, i en længere periode og endelig kan jeg bære det. Det er så smukt et smukke, og jeg er virkelig helt in love i det. Jeg har aldrig i mit liv ejet et smykke i guld – kun da jeg var spæd, der fik jeg en fin halskæde med et lille hjerte i. Men glæder mig meget til at se, om jeg kan få noget mere guld ind, i stedet for sølv smykker. Jeg har altid været mest for de enkle sølv smykker, men guld skal vel også prøves. Men er virkelig også smask forelsket i æskerne, smykkerne bliver sendt i, de er så flotte og farerige. Kan i gætte hvad det er? (modtaget som gave fra Jane Kønig)

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Anna 21. februar 2015 at 21:06

  Jane Kønig laver de fineste smykker! Ville gætte på en/nogle ringe – måske fletring eller v-ring? 🙂

 • Reply Camilla 22. februar 2015 at 15:43

  Ih, hvor spændende. Æsken er så fin

 • Reply Frederikke S 23. februar 2015 at 13:27

  Er helt enig i at æsken er super flot! Mit gæt ville også være en ring 🙂 Glæder mig til at se hvad der er i!

  http://www.frederikkes.com

 • Skriv kommentar