Alle indlæg

Få styret din sex lyst

13. marts 2015

fifty-shades-of-grey-you-are-mine-ha_ndjern Please_Sir_1I alle sammen har sikkert hørt om den populære film Fify Shades of Grey, eller været inde og se den i biograferne landet over. Jeg har ikke selv set filmen, men har læst rundt omkring om den, og der er forskellige meninger om den. Jeg hørte om en pige, som var blevet så tændt af filmen, at hun sad og bogstavligtalt ”legede” med sig selv, inde i selveste biografen, wtf! Men det er slet ikke filmen det her indlæg skal handle om, men om www.sexshop.dk, hvor i kan handle en masse sex legetøj, som dildoer, håndjern, piske, massageolie, og jeg kan blive ved. Jeg er ikke selv en person som vil bruge sex legetøj, fordi det er bare ikke mig, at gøre det selv, hehe. Men hvis i kigger på billederne, har jeg fundet en Pisk, og nogle håndjern – som er fra ‘*Fify shades of grey” kollektionen,

Man kan få sex legetøj til både kvinder, mænd, par og fetish – så der er lidt til enhver smag, hvis man er til det i sit forhold, eller hvis man er single, og mangler sjov i hverdagen. Webshoppen blev lanceret i efteråret 2012, så de er lidt nyere end andre wex shoppe. De håber at blive nogen af de bedste på marked, hvad priser angår. Webshoppen er også rigtigt nem at finde rundt i, og den er slet ikke forvirrende, som andre måske ville være. Jeg håber i vil give dem et kig, og se om der er noget i vil eje derinde fra. Har i set filmen ”Fify Shades of Grey”?

billede_1

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar