Alle indlæg

Lovetag

6. marts 2015

IMG_3068koj IMG_3070okj IMG_3076esI sidste uge var jeg så heldig at modtage min helt egen love-tag halskæde fra Jane Kønigs kollektion. Jeg vil væde med i allerede kender til den alt for populære halskæde. ideen er simpelthen man sætter to initialer i som betyder meget for en, og man kan sagtens sætte mere end 2 initialer i – hvis man har lyst til det. Jeg er rigtigt glad for, at jeg endelig selv er en lykkelig ejer af halskæden, med mine Initialer i. Jeg har valgt min kæde i Forgyldt sølv, og jeg er glad for min beslutning, da jeg måske mest hældte til den sølv. I min halskæde står der K og M. Jeg ville have valgt et K og J – men det blev det ikke til i denne omgang. K’et står for mit egen navn Kathrine, og M’et står for mange personer som jeg vil holde tæt på hjertet. M’et er både for min vidunderlige mor(Marianne), som til hver en tid er der for mig, og fordi hun er mit store forbillede. Men M’et står også for Micas og Marco, som er 2 af mine nevøer. Jeg har også Sebastian og nicklas – men deres symboler vil jeg også have en dag. Men Micas og Marco – har jeg stået helt tæt med, siden de blev født, og derfor betyder det meget for mig, at de nu er tæt på mit hjerte hele tiden. Jeg er rigtigt glad for min halskæde, og vil væde med den kommer til at hænge om min hals, hele tiden. Har i en love-tag halskæde, hvilken initialer har i hænge om halsen? 

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply kamilla Brun 6. marts 2015 at 14:42

  Jeg har desværre ikke en endnu, med de er bare så flotte! (-:

  Tag gerne et smut forbi min blog: kamillabrun.dk

 • Reply Satina Wandel 6. marts 2015 at 14:52

  De er så fine 😀 Jeg har ikke selv et Love Tag, men jeg kunne godt tænke mig et :b

  http://satinawandel.dk

 • Reply Monica Blander 6. marts 2015 at 15:07

  Jeg har desværre ingen kæde, men jeg kunne virkelig godt tænke mig – specielt foræret fra min kæreste, så der skulle jo være et D for ham i 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 • Reply Camilla Julie 6. marts 2015 at 15:11

  Hvor er det også bare smukt 🙂
  Heldige asen 🙂

  God weekend!

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 8. marts 2015 at 17:09

  Hvor er den fin 🙂 <3

 • Skriv kommentar