Alle indlæg

Welcome to my crib

6. maj 2015

IMG_3363wdhw IMG_3364pkj IMG_3365hhj IMG_3366jffjI har sikkert læste i mine sidste indlægs at jeg skulle flytte i min egen lejlighed, i Hjørring. Nu er jeg flyttet, og næsten kommet på plads, men mangler stadig en del, også derfor i lige får mit hygge hjørne at se kun! Jeg har ikke haft tid til at blogge siden jeg fik det med lejligheden af vide, for har haft stress på, og skulle nå hundredesytten ting på en gang næsten. Men nu er tiden ved at nå tilbage til mig igen. Ville egentligt os bare tjekke ind og sige jeg stadig er her, og jeg er kommet godt på plads i min lille hybel på 30 Kvm. Der vil måske komme et indlæg senere, med hvordan det går mig her, for der var jo noget med et hjemmerøveri og angst – som jeg har, og som jeg kæmper med. Hvad synes i om min lille hybel?

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Cille 6. maj 2015 at 13:33

  Jeg er helt vild med dine borde, de er bare så fine!

  http://cillesunivers.dk/

 • Reply Cathrine 6. maj 2015 at 16:27

  nej hvor er det fint, håber du bliver glad for det! 😀

 • Reply Satina Wanfel 6. maj 2015 at 19:09

  Hvor er det bare hyggeligt og fint! 😀 <3

  http://satinawandel.dk

 • Reply Camilla Julie 7. maj 2015 at 13:27

  Hvor har du bare indrettet det fint. Så fine borde 🙂

  http://camillajulie.dk/

 • Reply Julie E 10. maj 2015 at 20:03

  Ej hvor er det fint! Dine borde er så flotte!

  Jeg ville i øvrigt lige sige at jeg (endelig, huh) har besvaret dine spørgsmål for den der nominering :b

  Hilsen Julie – denmiserable.blogspot.dk

 • Reply Simone 15. maj 2015 at 17:12

  Ih hvor er det rart at læse dine lejligheds indlæg :-))
  Jeg bor også kun på 27 kvm, men har det så skønt med at kalde det ‘ mit hjem’ :)) held og lykke med det hele.

 • Skriv kommentar