Alle indlæg

A DREAM COME TRUE, HELLO BABY

13. juni 2015
IMG_3542Tino IMG_3543Tino i uge 10 IMG_3554khInden jeg flyttede ind i lejligheden, var jeg på udkig efter en bitte killing, som jeg kunne give et godt og trykt hjem. Jeg fandt hurtigt en jeg var vild med, men desværre en pige. I flokken var der også en han, og ham blev jeg hurtig forelsket i, så skyndte mig, at sige det er den jeg vil have. Hende jeg skulle have den af, har været så rar og herlig, hver anden uge eller i hvert fald ofte, har hun sendt billeder af katten, så jeg har fulgt den helt fra lille af, og er kun blevet mere og mere in love i den, og så har jeg aldrig nogensinde haft en tigerstribet kat før, så det er nyt hihi. Jeg har navngivet ham Tino, og han er allerede faldt super godt til hos mig. Han sover, spiser, leger og nyder at jeg vil nusse ham lidt.
I morgen blev jeg vækket ved en 6 tiden, for der skulle han var vild på gulvet, og så kunne jeg ellers vente på han blev træt, og gad sove igen, haha. Men hvor er det skønt med liv i lejligheden, og en at komme hjem til. Er så glad for Tino nu også bor her, han er ligeså skør som jeg er, haha. Hvilket dyr interessere dig mest?

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Satina Wandel 13. juni 2015 at 1:39

  Iiih, hvor er han nuttet! 😀
  Min første kat var også sådan en stribet i de nuancer. <3

  http://satinawandel.dk/

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 13. juni 2015 at 19:07

  Årh så sød!

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 15. juni 2015 at 13:37

  Årh hvor er den bare cute 😉
  Han ligner helt vildt meget min som killing.

 • Reply Camilla 15. juni 2015 at 20:35

  Årh, hvor er han bare dejlig! Tillykke med ham (:
  http://cammi.dk

 • Reply Stefanie 16. juni 2015 at 9:50

  Hvor er han skøn. Har selv to ragdolls, og de er bare så skønne <3

  http://www.stylebystefanie.dk/

 • Skriv kommentar