Alle indlæg

Fredag endte ud i kaos

3. juni 2015

Havde godt nok lovet mig selv, IKKE at skrive omkring min Fredag på bloggen. Men når flere og flere spørger mig, er det en mulighed for at jeg ikke behøves at forklare mig flere gange om dagen, for det er jeg ved at gøre. I fredags havde jeg en aftale med et par venner og veninder om at tage en tur på den Lokale ”Bjesken” i Hjørring. På Bjesken får jeg høvlet en masse Dobbelt up Vodka/juice ned i mig, og aften bliver sjovere og sjovere, selvfølgelig desto mere fuldere man bliver. Men min aften fik en helt anden drejning, som den overhovedet ikke skulle have taget.
Først tabte jeg min iphone 6 på jorden, og det var jeg dybt ulykkelig over, fordi det var min lille 2 – 4 måneders gamle baby, som gik i stykker, og så direkte over front kameraret, HVOR UHELDIG KAN JEG VÆRE?! Nå men, det græd jeg hundredevis af tåre over, fordi jeg var fuld, og synes det var så synd for mig selv, da det koster dyre domme at få den satan lavet. Efter det, gik jeg indenfor hvor alt det jeg havde bestilt bare var blevet drukket og taget af de andre omkring bordet, og det kunne mit lille hoved åbenbart ikke klare, så jeg blev selvfølgelig pisse sur, og det endte ud med at jeg blev smidt ud af Bjesken, haha! Jeg gik over på den anden side, og var pisse ked af det, og kan ikke huske hvorfor, men ville i hvert fald ikke lytte på hvad andre sagde til mig, men da jeg endelig var faldt nogenlunde til ro, og mine tanker var ved at blive normale igen, kom en mand over til mig, han tog fat i mig, og holdte mig virkelig stramt op af en kold butiks rude og mur, jeg blev utrolig forskrækket og efter det stod der pludselig 6 – 8 omkring mig, af hvad jeg kan huske, og snakkede i munden på hinanden, samtidig med ham manden der holdte fast i mig, sagde ”HVIS DU IKKE SLAPPER AF, SÅ RINGER VI TIL POLITIET”, men tror virkelig ikke jeg hørte det, for der stod en pige ved siden af mig, der blev ved med at snakke til mig, som jeg bare måtte skubbe væk, og slog mit hoved ind i butiks vinduet flere gange, fordi jeg ikke kunne magte alle de stemmer og ting der blev sagt på en gang til mig. Uden jeg fik tænkt mig om, blev der ringede til politiet og de kom og tog fat i mig, jeg græd selvføgelig stadig der, og ville allerhelst bare snakke med min mor, men min iphone 6 havde jeg total smadret i mit raseri anfald. Politiet tog mig med og anekladdet mig for at være voldelig mod de personer som var der, og at jeg både havde slået folk, og været ustyrlig. Det var overhovedet ikke min ondeste fantasi jeg ville skubbe den kvinde væk fra mig ved det butiks vindue, men kunne ikke magte hende, og de 7 andre der stod ved siden af mig der, så blev nødtil at skubbe nogen væk, og det er åbenbart at være voldelig. Og så kiggede de på mig, mens de sagde at de troede jeg havde taget stoffer, altså politiet, hvor jeg efterfølgende siger de burde tage en prøve på mig, for ville ikke anklages for ting jeg i hvert fald ikke selv var herre eller havde styr over. Poltiet kiggede på mig, og sagde ”det har vi ikke nok folk til, så det kunne de altså ikke gøre”, WTF.. Burde de ikke bare tage en skide prøve på mig, ellers bude de ikke sige, at de tror jeg er på stoffer, når de ikke selv har lyst til at tjekke op på det. Aldrig i mit liv, ville jeg tage stoffer, føj. Så det blev jeg rigtig sur over, og synes ikke politiet kunne være bekendt at sige sådan til mig. Samtidig med det, så spurgte de hvor jeg havde mit hidigskab fra, og der gav jeg min hårfarve skylden, er rødhåret – og det troede politiet ikke på, til jeg fortalte dem, jeg nok farvede mit hår.. lol!
Politiet tog mig med til Frederikshavn, hvor jeg så kunne sove min ”rus” ud i en celle, og hold kæft hvor var det ubehageligt for mig, en oplevelse jeg aldrig havde troet i min vildeste fantasi, jeg ville komme ud for. lå’ i en celle i 12 timer på en lille madreas på gulvet, hvor der lå et lille lan på, man kunne tage over sig, man kunne bare se at der ikke var særlig rent, der hvor jeg var, og ville bare væk.  havde det så skidt i alle timerne derinde, og i det første lange stykke tid, kunne jeg ikke sove, eller lukke et øje, for ville bare hjem til min familie, som sikkert var pisse urolige for mig, og det var de, de var urolige, rystet og kede af det, og ingen kunne kontakte mig, og fik ikke et eneste opkald til at ringe for, blev bare anbragt i den celle til klokken 8 om morgen, hvor min far var så sød at hente mig på Frederikshavn politi station. Jeg har efterfølgende tænkt på episoden hverdag, rigtig meget, og er stadig enormt træt efter i Fredags, hvor alt det her skete. Når jeg fortæller folk om det, kigger de på mig, og så siger de at de aldrig havde troet det om mig, fordi jeg ikke er særlig høj, og man skulle åbenbart ikke tro, at en som mig kan have så stort et temporament, men jo.. Jeg har tit problemer med at styre mit og det går tit ud over de folk jeg holder af, men i fredags selvom flere siger det var min skyld, så tog jeg på Bjesken dagen efter, og ham der stod derinde, sagde at det umuligt kunne have været min skyld den aften. Men det er ikke fordi jeg er stolt af episoden, og har også mistet flere venskaber efterfølgende, fordi de bildte mig løgne ind, som jeg skulle have gjort om aften, men kan huske alting undtagen da jeg blev holdt fast i og da folk stod og snakkede i munden på hinanden, og jeg slog hovedet ind i vinduet. Jeg er utrolig ked af det, og har rigtig svært ved at sidde alene for længe, for episoden tænker jeg på firetyvesyv.

Er rigtig glad for, at jeg har en forstående familie, som lytter til mig hjælper mig igennem alt det lort, jeg render og laver hele tiden. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre familie end den jeg har. Jeg er meget urolig over at skrive dette blog indlæg, for folk ser mig måske med helt andre øjne efter det, men det behøves i ikke. Jeg er stadig smilende, med en dejlig, hjælpsom personlighed. Og som andre siger, vi alle fejler i livet, og vi alle skal igennem nogen punkter som ender på den ene eller anden måde. Jeg skal aldrig nogensinde udsætte mig selv for det igen, og skal slet slet ikke drikke mig stiv i vodka, for det kan jeg åbenbart ikke tåle, drikker det nærmest også som cola.. Jeg er også blevet bedt om at skrive oplevelsen ned på et papir, men min blog er mit frirum, det sted jeg skriver alt i hele verden, så derfor kommer jeg ud med det her, også selvom det er en stor risiko, at tage. Tak til jer, der har læst med hele vejen igennem indlægget, og tak for støtten. Jeg er så glad for, dem jeg har. Efter det ved jeg hvilke personer som er støttende, og virkelig vil mig det bedste, og dem som jeg bare skal smide til højre. Jeg har fortrudt i fredags enormt meget, men sket er sket. Jeg skal til at videre nu, og det sker efter jeg har skrevet dette. ALLE detaljerne er ikke med i indlægget, og jeg har ikke været helt hellig hele aften, hvis det lyder sådan i indlægget her. Jeg har nok også gjort ting, men jeg har aldrig taget stoffer eller sparket hårdt ud efter nogen eller ville slå med knytnæver. Har KUN skubbet folk væk, fordi de stod helt oppe i ansigtet på mig, og havde et blå mærke på armen efter ham manden holdte mig hårdt fast, men det er gået væk. Jeg nævner hellere ingen navne, eller stempler nogen, da det her er min synsvinkel, og det kan være andre fra aften – har helt andre vinkler end mine. Der er sikkert nogen der vil mene det er MIN skyld, og at jeg ødelagde deres aften, og det gjorde jeg også, det er jeg ked af, og jeg tænker rigtig meget over det jeg gjorde den aften. Jeg vil gerne undskylde for min opførsel, og for den måde jeg måske var på. Som 19 årige burde man kunne passe på sig selv, men det kunne jeg godt nok ikke i Fredags, desværre.. Jeg havde en masse støtte den aften, og har jeg også efterfølgende, og jeg er skam okay, det er mere de folk der var omkring mig, hvor jeg ødelagde deres aften, som piner mig..

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Susanne Leandra schmidt 3. juni 2015 at 19:44

    Kathrine, det er et stærkt indlæg og flot at du gør det. Alle mennesker træder ved siden af og gør nogle dumme ting, det er det man senere kan kalde livserfaring. Vi lærer af vores fejltrin, og store rummelige mennesker tilgiver. Du er et super smukt menneske med rigtig mange gode værdier. Du kan altid regne med os og vi vil være der for dig❤️knus og tanker❤️

  • Skriv kommentar