Alle indlæg

Sommertanker

1. juli 2015
PicMonkey CollagekjVejret har ikke rigtig været med os, og det har gjort mig i tvivl om der overhovedet bliver sommer i år 2015. Men selvom jeg tvivler og ikke har følt sommeren rigtig endnu, kan man alligevel godt mærke det, med Tour de France i fjernsynet og en masse genudsendelser i fjernsynet, de mange butikker der holder sommer udsalg, alle de udlandske der kommer til byen, en masse mennesker der fylder gaderne med gammeldaws krammerhus is og glade smil, eller sætter sig på en cafe og nyder hinandens selskab. Så kan man sagtens sige sig selv at sommerferien er begyndt for mange, men desværre først senere for nogen.
Jeg håber at i alle sammen nyder sommeren og det alt for dejlige vejr, som vi simpelthen bliver nødtil at nyde, inden det så småt begynder at blive gråvejrs-dage igen. Nu er det rigtig tid til at finde sommertøjet frem; Kjolerne, de korte nederdele, de lange nederdele, mave-topperne, shorts, og bikinien selvfølgelig. Jeg har fundet alt mit frem, og det skal bruges flittigt i år, for jeg vil PRØVE at blive brun, men jeg tvivler på, at jeg overhovedet får noget som helt farve på min blege krop. I dag er sommeren faktisk kommet til Danmark, lille Hjørring der har solen også skinnet højt på himlen og den har givet mig lidt rødme, men det er helt okay – for håber det bliver brunt, i stedet for bare at forsvinde.
Men ikke nok med det, så er det altså også blevet grillvejr, og Fakta kører jo med super lækre tilbud til en flad 20’er hele sommeren på pølser og bøffer. Vi samler vores køre til hyggelige sommeraftner på terrassen, med en iskoldt glas vin, eller måske en Coca Cola lige fra køleskabet. Det er nu vi tilbringer mest tid med dem vi holder af, og laver hyggelige sommeraftner, med grillmad, noget at drikke og måske en vandis til at køle sig ned på. Når sommeren er over lille Danmark, så er jeg en pige der elsker at opleve ting, og det skal gerne være noget med vand, eller is – så er jeg der med det samme, haha. Jeg plejer at sidde i friluftbadet sammen med min familie, for at slikke sol og nyde børnene lege i vandet, og med hinanden, alt det plaskeri og hyggelig sammenvær med dem man holder kær’ det er noget der betyder uendelig meget for mig, og for min sommer, det får mig til at tænke på hvor heldig jeg er lige nu, bor sølle 5 minutter fra min søster, som altid er klar på lidt sjov og ballade, på en hed hed sommerdag. Men for mig er sommeren beriget med en masse kærlighed fra familien og venner. Kunne ikke ønske mig det bedre end det er nu; jeg har sommerferie, og har ikke andet foran mig end det jeg lige finder på eller har lyst til. Hvad bruger i jeres sommerferie på?

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Sofie 1. juli 2015 at 21:41

  Det lyder super hyggeligt! Jeg skal snart til Skagen, og senere til Mallorca. I mellemtiden nyder jeg bare det gode vejr her i DK -man ved jo aldrig hvor længe det varer (;

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

 • Reply Jenni / ByJenni 2. juli 2015 at 0:35

  Det er skønt vi endelig har fået lidt sommer i Danmark. Dagene skal helt sikkert benyttes på stranden og med lækker grill mad 😀

 • Reply S 2. juli 2015 at 15:51

  Hvor hyggeligt! Jeg smutter snart i sommerhus med familien, allerede på lørdag faktisk, og de lover fantastisk vejr. 😀

 • Reply Camilla 2. juli 2015 at 17:18

  Jeg skal nyde sommeren her i Danmark og i Frankrig hvor min kæreste bor, før jeg flytter et halvt år til Hong Kong i næste måned. Heldigvis har vejret vist sig fra sin bedste side denne uge (:
  http://cammi.dk

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 3. juli 2015 at 11:01

  Skønt med sommervejr! 🙂 Håber det bliver ved, skal nemlig i sommehus i Ålbæk i uge 29 <3

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 4. juli 2015 at 12:09

   Åh, sommerhuse ture er virkelig også hyggeligt, og håber vejret holder ved! <3

  Skriv kommentar