Alle indlæg

!Amok

8. september 2015
IMG_1604IMG_1609Jeg ved godt at jeg kommer fra Nordjylland, men synes alligevel det med studenter kørsel er vildt spændende, og derfor har jeg valgt at takke pænt ja, til at lave det her indlæg. I kan få studenterkørsel i hele Danmark, hvis jeg ikke tager helt fejl.
Jeg har en kæmpe teenager drøm som jeg aldrig får opfyldt da jeg aldrig nogensinde kommer til at gå på et gymnasie, selvom jeg rigtig gerne vil, men har indset det ikke er den vej jeg skal følge i mit liv, desværre. !AMOK er et af landets førende studentrekørselfirmaer, og så kører de i hele Danmark, hvis man laver en efterspørgsel på deres farverige biler, så i kan få jer den fedeste dag/aften, i godt selskab med jeres kammerarter. De har over 30 militær biler som er blevet nymalet og godkendt til at kører med jer unge mennesker. Men det ville nok være en god ide, at lave en forspøgelse et stykke tid inden, hvis i vil nå det! Så sikkerheden er helt i top, og de står klar til jer om et år, to år, eller måske og små fem år – hvis i står og mangler studenter kørsel der. Jeg er selv helt vild med militær bilerne som er blevet lavet om, til netop vores brug, og synes det er virkelig fedt at nogen vil bruge deres tid på at kører studenterne rundt når de skal ud og fejre at de er gået ud af gym, eller der hvor man kører med sådan en bil, haha.
Har hørt fra nogen af mine veninder og venner at det er sindsyg fedt at køre studenterkørsel på sjælland, da det er en storby, og der bliver altid festet igennem på sjælland, haha. Firmaet er en sammenlægning af Studenterkørsel Aalborg & Kærsholm Studenterkørsel, og tilsammen har de over 40 års erfaring indenfor området. Det må virkelig være fedt at ligge en hel uge i druk, og så kører i sådan en fed vågn og bare have den vildeste dag/aften! Jeg ville virkelig gerne opleve sådan en uge, og blive student, det er en hver teenageres drøm, hvis jeg ikke er helt forkert på den. Hvis i allerede sidder nu eller om nogle måneder og tænker at i skal have en fed tur, med fede oplevelser i gemmere men i har en masse spørgsmål, så kan i kontakte !amok.as på 71992696 så kan de helt sikkert besvare jeres spørgsmål, hvis i har nogen. De lukker cirka kl 18, hvis i har brug for at vide det. Dog har de lukket Lørdag – Søndag, der holder de nok weekend. Er du blevet student? Var det fedt?
billede_1

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar