Alle indlæg

Shop your fall faves

9. september 2015
fall nelly
Det er ved at være et godt stykke tid siden at jeg har delt noget der omhandler mode. Nu er sommer perioden ved at være overstået, så nu skal vi dække os til igen, som vi ikke går hen og bliver syge af det alt for kolde vejr. Jeg kan allerede mærke på mig selv, at jeg går og små fryser hele tiden, selvom jeg går i store trøjer og lange bukser – det betyder nok, at vi får en pisse kold vinter i år, det er noget jeg aldrig glæder mig til, desværre. Jeg vil bestemt gerne have mere varme, sommer og bare ben! Men for at snakke om det indlægget skal handle om, så har jeg fundet 3 fine fall kjoler, som man kan bruge når vi går ind i de kolde måneder, som vi er allerede.
De 3 fine kjoler i finder på collagen er nogen som jeg gerne vil gå efteråret i møde i, især den sorte da den er ret klassisk men også feminin og det kan jeg rigtigt godt lide, den er ikke for meget, men hellere ikke for lidt i hvert fald hvis man spørger mig. Kan godt lide det mere basic agtige, det er lige mig! Støvlerne passer perfekt dertil, men jeg kan desværre ikke gå i stiletter men synes de skulle med alligevel, da de passer super godt til kjolen, ellers kan et par sneakers sikkert også godt passe dertil. Men er også helt forelsket i den Sort, hvide, brune kjole – det er et eller andet anderledes ved den, og noget som bare har gjort mig forelsket i selveste kjolen. Hvad synes i om kjolerne og støvlerne? 

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 9. september 2015 at 15:17

  Er vild med det miderste sæt 🙂

 • Reply Camilla 10. september 2015 at 2:24

  Er vild med sættet til højre, men ligesom dig går jeg heller ikke i stiletter, så ville nok kombinere det med et andet par sko (:
  http://cammi.dk

 • Reply Frederikke S 10. september 2015 at 10:15

  Sikke nogen super fine sæt:)

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Amalie Fernande 12. september 2015 at 21:51

  Er vild med sættet i midten, og sneakers ville helt sikkert se fedt ud der til også, selvom jeg nu elsker stiletter. 😉

  http://www.amaliefernande.dk

 • Reply Bella 13. oktober 2015 at 23:23

  Jeg er også vild med basic <3 Passer mig bedst med items man kan bruge på mange forskellige måder og som man ikke bliver træt af så hurtigt.

 • Skriv kommentar