Alle indlæg

A LYNGBY FEELING

9. november 2015
IMG_5055ds IMG_5150vc IMG_5153ty IMG_5155åæ IMG_5158cc ffg IMG_5149 uh IMG_5156traHold da op nogle blæsende dage vi har haft os, her i Hjørring har der virkelig været en lille form for storm i hvert fald i Lørdags, men ikke nok med det, så har der regnet heeeeele dagen i dag næsten. Hvor bliver den gode sol af, som vi havde i går?! Nå.. Jeg har jo holdt fødselsdag for min dejlige familie D. 31 Oktober på hallowen dag, hvor de skulle komme til brunch kl 1. Der kommer vidst et lille indlæg med min fødselsdag os. Men dagen for mig var indbrigende, jeg fik mange gode gaver som jeg ind da også havde ønsket mig. Fik 2 Lyngby vaser som i kan se på billederne, var der både en sort og en hvid – er simpelthen så glade for dem, og der står mange mange flere på min ønske liste. Jeg fik også en masse andre gode sager, som der nok skal komme et indlæg med senere. Jeg har mig godt nok en skøn familie! Kender i hjemmesider eller butikker hvor de sælger Lyngby billigt lige fortiden? Hvad synes i om dem, har i selv? 

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Sanne 9. november 2015 at 20:17

  Jeg har selv en lyngbyvase, de er så fine! 🙂

  http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Reply BY STERUP 11. november 2015 at 12:33

  De er så fine 😉
  Elsker deres smukke vaser.

  // http://www.bysterup.dk

 • Reply Frederikke S 11. november 2015 at 15:37

  Ville virkelig gerne eje et par af vaserne – de er jo super fine!

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Ida 11. november 2015 at 16:37

  Sikke nogle gode gaver 🙂
  Jeg har selv den hvide og kunne også godt tænke mig en i grå.

 • Skriv kommentar