Alle indlæg

INK

6. november 2015
ho IMG_5103ff IMG_5104dd IMG_5110ddd IMG_5124 ffJeg har gået siden min sidste tatovering, og tænkt på at få lavet flere. I onsdags blev en af mine drømme udlevet, fik nemlig skrevet Hope med en lille fjer i. Jeg har fået lavet denne tatovering hos Tigon Tatto ude i Astrup ved Hjørring ad. Der er lidt som skal rettes op, når den er faldt lidt ned igen. Jeg har fået skrevet hope på armen, fordi jeg ikke altid har troet på, at der var håb for mig. Men nu er jeg 20 år,  nået så langt i mit liv, og det er perfekt. Jeg har det så godt fortiden. Forresten så tænker jeg allerede nu på at få lavet en ny men en lidt større tatovering. Har altid gerne vil have klokkeblomst på min krop, fordi hun er lille, og sød – det er jeg også, thi! Hvad synes i? Hvad har i tatoveret? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Katrine Pedersen 7. november 2015 at 18:08

  Virkelig fin og feminin tattoo! Jeg har ingen tatoveringer, men går en gang i mellem rundt og overvejer, om jeg skal 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 7. november 2015 at 22:56

  Hvor er den fin!

 • Reply Ida 8. november 2015 at 20:15

  Den er fin 🙂
  Jeg har selv to hvide.

 • Skriv kommentar