Alle indlæg

Room interior

17. november 2015

IMG_5575y IMG_5577æpo IMG_5579io IMG_5583fdr IMG_5584de IMG_5585ht IMG_5586asty IMG_5593nhgj IMG_5601juy IMG_5605hju IMG_5607g IMG_5634cdfg IMG_5636hj PicMonkey Collagetr.jpgui PicMonkey Collageyt.jpguyDer er godt nok blevet koldt udenfor på få dage, har været ude at grave mine handsker og halstørklæder op af min tøjbunke i skuret. Min mor har været på besøg i dag, og vi har gjort hele min store(lille) lejlighed ren, det tog et stykke tid men vi kom da igennem det hele, pyha. Samtidig med det fik jeg også ryddet op i mit skur, som er fyldt op med tøj, sko, lidt mere tøj, pant flasker, og massere af pyntegenstande, og lidt mere tøj. Vi kalder det en jule rengøring, og vi fik pyntet lidt op til December måned. Det er længe siden at jeg har vist min lejlighed frem til jer læsere, så har i dag været rundt at tage billeder af nye opstillinger af mine pyntegenstande og så kan i se hvor julet her er blevet. Forresten så er det ret tidligt at sætte julepynt op, men når min mor er så venlig at hjælpe mig, så er det helt okay. Jeg er ret glad for mit hjem fortiden, og her er så hyggeligt nu, og jeg kan sætte benene op og bare nyde mit hjem på højt plan. Hvad synes i om mit hjem? Er mine billeder for store eller lige tilpas?

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Cathrine 17. november 2015 at 20:41

    Såååå fint lille hjem!:D

  • Skriv kommentar