Alle indlæg

The Liebster Award |2015

8. november 2015
dcba2f0dce0508be19727fa9490ad4d9
Sofie fra bloggen A sea of Inspiration har været så rar at nominere mig til den årlige ”Liebster Award”, som lige nu kører imellem alle blogs i blogger landet. Jeg er utrolig glad for Sofie havde lyst til at sende den videre til mig. Sofie kan jeg klart anbefale at tjekke ud, hendes blog er simpelthen så fin og god.
Hvad er ‘Leibster Award’ for noget? Ideen er egentligt meget sjov og enkel. Det er en slags tag, som man bare har lavet sjovere inden i blogland. Ideen er at man laver nogle spørgsmål og får andre bloggere til at svare på dem, hvorefter de nominere nogen som så skal svare på deres spørgsmål. På den måde får vi set en masse andre blogs som vi måske ikke kendte til, og mere viden om personerne bag bloggene. Det er da hyggeligt.
Reglerne for awarden er: 
 1. Tak personen som nominerede dig, og kommenter på deres blog.
2. Inkluder et link til deres blog.
3. Nominer 10 bloggere til awarden og fortæl dem det.
4. Besvar de 10 spørgsmål du er blevet stillet, og stil 10 nye til de 10 nye bloggere du nominerer.
5. Kopier reglerne ind i indlægget.
Gemmer der sig en historie bag din blogs navn?
Det vil jeg ikke sige der gør. Jeg hedder Kathrine Johansen og da jeg lavede bloggen havde jeg åbenbart ingen fantasi til at finde på et fedt navn til min blog. Så lige nu er det bare mit navn bloggen hedder. Så man kan vel måske sige at historien bag min blog – er mit liv, min hverdag og hvad jeg lige har lyst til at dele med jer som læser med.
Hvor gik den bedste ferie du nogensinde har været på til?
Det er mange år siden, og personerne snakker jeg ikke sammen med mere. Men den gik til Kreta, hvor jeg skulle ned og slikke mig lækker brun(selvom jeg aldrig blev brun) sammen med min mor, hun lavede ferien så god for mig, vi hyggede os, og fik en masse drinks og massere af god mad. Jeg er så glad for, at jeg fik lov til at opleve noget andet end Danmark. Det er så hyggeligt at være ude at rejse. Håber virkelig der snart bliver råd, tid og sådan til at komme ud at rejse igen, ville jeg så gerne.
Hvis du vandt i lotteriet i dag, hvad ville du så bruge pengene på?
Hvis jeg vandt i et lotteri lige nu, i dag. Så havde jeg bestilt en super lækker ferie til mig og min mor, hvor vi bare skal ned og dase og slikke den varme sol, for det trænger vi begge til. Bagefter det vil jeg shoppe mig fattig i lækkert nyt tøj til både sommer og vinter brug, samt give mine nevøer det de lige præcis ønsker sig i julegave, for det fortjener de! Min far skulle os have en lille sjat af pengene, som han kan bruge på nogle sager, hvis han havde lyst til det. Ellers skulle resten bare sættes ind på opsparingen, eller måske et kørerkort? hm!
Hvad er din største styrke?
Det ved jeg virkelig ikke, det må jeg indrømme?! Min styrke.. det kan jeg ikke svare dig på.
Hvad er din største svaghed?
Det må være mit temperament, det har jeg altid kæmpet rigtig meget med, fordi jeg er så stædig, og når jeg er stædig flyder mit temperament over, og det må virkelig være en svaghed engang imellem.
Hvad laver du i fritiden udover at blogge?
I min fritid laver jeg først og fremmest lektier, som skal laves. Men bruger meget af min tid på fitness og træne min krop flot og slank, selvom det tager tid og det hele ikke er lige ledt, så elsker jeg at bruge tid oppe i et fitness center, selvom man engang imellem bliver nedstirrede. Så fitness er min fritid, når jeg kommer derned, thi
Hvad er din største frygt?
Min største frygt er noget som er sket for mig. Jeg håber aldrig nogensinde det kommer til at ske igen, så frygter det enormt. Har haft hjemmerøveri hvor jeg var alene hjemme, og en mand stod foran mit ansigt. Det var frygteligt og forfærdeligt, det har gjort mig så bange og gjort at jeg ikke kunne særlig meget. Men heldigvis har jeg kæmpet mig op, så nu har jeg det fantastisk, men lider stadig af angst.
Hvilke 3 ting ville du tage med på en øde ø?
For at komme i kontant med min familie, veninderne og vennerne så ville jeg nok tage min mobil med, så kan jeg os tjekke facebook, og ringe efter en pizza – så kan de sejle ud med den til mig, haha! Den anden ting ville være mad, som jeg ikke skulle sulte, hvis der nu ikke var mad på øen, man ved jo aldrig hvilken ø man kommer til. Den tredje ting skal være min dyne, den kan jeg ikke undværre overhovedet.
Hvis du måtte ”besøge” et årti i fortiden, hvilket ville du så besøge og hvorfor?
Fordælen det ved jeg virkelig hellere ikke, den er jo virkelig svær. Men hvis jeg skal vælge skulle det være dinosaurus tiden, fordi jeg ikke tror der har været sådan nogle på vores jord!
Hvad fik dig til at starte din blog?
Det begyndte en aften hvor jeg ikke rigtig havde noget at lave, så hvorfor ikke starte en blog omkring outfits, men det var ikke helt det min blog blev til, for havde ikke et godt kamera og var åbenbart hellere ikke særlig god til at stave dengang. Men jeg startede min blog, fordi jeg ville dele mit liv med andre.
Og det er det! Jeg håber du har nydt at lære disse nye ting om mig. Tak igen søde Sofie. Jeg nød meget denne opgave, det var rart at være med i den, og håber nu dem jeg nominere vil fører den videre. Når du har lavet din, må du meget gerne give mig et hint, så jeg kan læse dine svar på spørgsmålene. Jeg vil nu nominere:
Stine fra Kiss Kiss Bang Bang 
Mia fra Blog about Mia 
Louise-Lykke fra AllThingsglitters
Frederikke fra Frederikkes.com 
Amalie fra Amalie Fernande
Linnea Ahm fra Ahm fashion
Katrine fra Katrine Guldbæk 
Ida fra Idas blog 
Isabella Pernille fra Isabellapernille
Og her har I mine spørgsmål til de bloggere, jeg har nomineret: 
1. Hvor meget tid om ugen bruger du på at blogge?
2. Hvad elsker du mest ved at blogge?
3. Hvilken kategori af blogs vil du nyde at læse mest?
4. Hvilken slags kamera bruger du til din blog fotos?
5.Hvad er det eneste skønheds produkt, du ikke ville kunne leve uden?
6.Hvad er din yndlings neglelak?
7. Hvad hader du mest ved at blogge, hvorfor?
8. Hvis du havde chancen for at møde nogen, levende eller død, hvem ville det så være?
9. Har du et favorit mærke af makeup, hvis ja hvilket er det?
10. Hvem er din yndlings superhelt?
11. Hvad hjælper dig op, når du føler dig nede?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar