Alle indlæg

Havregryns kugler // Et glimt af jul

7. december 2015

IMG_5904jul4yut6Julen er simpelthen den hyggeligste tid på året, i hvert fald for mig. Julen handler ikke kun om at danse rundt om juletræet for bagefter at give gaver og sige tak. Det handler også om sammenholdet i familierne, og det sammenhold jeg har med min mor, er det bedste. Lige siden jeg flyttede til Hjørring har hun brugt flere hundrede kroner på at kører frem og tilbage, bare for at besøge mig. Jeg er taknemlig, og glad for at have hende i mit liv. Men December måneder handler også om julebagning og igen kom min skønne mor forbi, for at julebage med mig, eller bagning er det ikke. Men i dag lavede vi havregryns kugler, og de blev super fine og smager rigtig lækkert.
hhIMG_5886yuIMG_5897yuMin mor havde alle ingredienserne med til at lave havregryns kuglerne med, hun havde også hjemme bag med; Jødekager, Klejner og Vaniljekranse – det vil i snart se mere om på bloggen. Vi jule hyggede med småkager og cola, imens vi lavede dem, med musik i baggrunden. De blev virkelig gode og smager helt vildt igennem af kakaoen og kan godt lide at de er lidt faste i det, og der er ikke særlig meget smør i, for det er ikke lige mig faktisk, jeg brækker mig af smør, og fedt.
Som i kan se på bloggen har  den ændret udseende fuldstændig, og er blevet ret vild med looket, den trængte til forandringer og ændringer. Stine fra bloggen Kiss Kiss Bang Bang, har lavet 3 super fede covers til mig, som jeg er virkelig glad for, er enormt glad for hjælpen udefra, når jeg ikke er særlig god til det selv, så tak søde. Hvad synes i om det nye design? Elsker i også at julehygge? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 7. december 2015 at 20:36

  Velbekomme 🙂

  Og de ser gode ud de havregrynskugler!

 • Reply Cathrine 8. december 2015 at 16:09

  Din blog er så fin! 😀
  Elsker også havregrynskugler, hehe 😀

  God dag til dig <3
  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 8. december 2015 at 16:52

   Tusinde tak søde, er jeg glad for du synes! God aften til dig 🙂 <3

  Skriv kommentar