Alle indlæg

Jeg er allergisk // Nu på antibiotika

10. december 2015

IMG_5945IMG_5095ggfHar i nogensinde prøvet at få lavet noget som i pludselig blev allergisk overfor, eller nogen dufte i ikke kan tåle, eller noget helt tredje? Jeg har prøvet det et par gange nu, og hver gang undre jeg mig over det. Første gang det skete farvede jeg øjenbryn, det kan jeg så åbenbart ikke tåle, for lignede en bokser i over 14 dage, og mine øjenbryn, og vipper var nærmest brændt væk, samt min hud var ødelagt ved øjet og brynet.  Men er vi ikke enige om at når sådan noget sker, så burde man blive klogere og tage det seriøst. Haha! Det gjorde jeg ikke, så farvede da bare mine øjenbryn igen, og der blev det endnu værre end første gang, fuck! Man lærer vel af sige fejl, eller det burde man tro. Jeg har som sagt fået lavet en ny tatovering hos en tatovør ude i Astrup, og der blev farvet med lidt hvidt os, men det skule ikke have den store betydning, men det skulle det.. I forgårs eller 4 dage siden der begyndte min tatovering at hæve op, og klø helt vildt, og til sidst gik der betændelse i den. Jeg spurgte selvfølgelig facebook om råd og en tatovør – alle undtaget få sagde det ikke var noget jeg skulle tage mig yderligere af, det gik væk om et par uger, OM ET PAR UGER?! 
Det troede jeg godt nok på, men alligevel kontaktede jeg vagtlægen, og han ville gerne se på mig, for det lød alvorligt, og det var det sørme også, hvis jeg havde gået længere med det kunne det gå hen og blive en blodforgiftning, og det kunne blive rigtig slemt. Så nu er jeg på antibiotika i 10 dage, da der er gået infektion i min tatovering. Kan mærke min krop bliver træt af de piller, håber snart det bliver bedre, ellers bliver næste uge et helvede, hvis jeg skal være træt hele tiden!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar