Alle indlæg

julegave indpakning

2. december 2015

IMG_5795re IMG_5796tr IMG_5797yu IMG_5798oik IMG_5800u IMG_5802trHar været tidligt ude i år med at købe julegaver til min familie, da jeg ville have flere penge til mig selv i December måned. Så allerede inden D. 1 December var jeg færdig med at købe pakker og de alle sammen er også pakket ind, og klar til den 24. Mangler lige de sidste som jeg snart modtager med posten, så det skal nok blive en god juleaften, med skønne gaver og en dejlig familie komsammen. Er SÅ glad for jeg ikke er en af dem der skal julestresse i sidste sekund med gaver og sådan, der er altid så mange mennesker, hvis man vælger at gøre det i sidste øjeblik. Juleønsket bliver mere og mere spændende, følger i med? Det gør jeg i hvert fald. Den er spændende!

I dag er det 2. December og jeg har ikke lavet noget som helst andet end at være i skole, og der lavede vi ikke noget særlig spændende i dag, vi juler ikke engang inde i klassen, det faktisk ret kedeligt, mon de har sparet alt juleklipperite og kalenderlyset væk?! Tino har været så heldig at få en julekalender med 24 dage på, og den er helt vild med godbidderne, så det var et hit, den skal også forkæles her i December når jeg skal. Nu er der kun 22 dage til juleaften, og 12 dage til jeg har juleferie, det kan ikke blive bedre for mig. Juleferien skal nydes med familien, julebagning og massere af julefilm i flimmerkassen. Altså af det jeg kan se har kun TV2 og Dr1. Der er virkelig intet bedre end jul, men er stadig glad for sneen ikke er faldt endnu. Håber først det kommer D. 18 December, for så har jeg fri fra skolen, haha. Har i fået købt julegaver? 

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Cathrine 2. december 2015 at 20:54

  Det er så dejligt når man er færdig med julegaveræset! 🙂

 • Reply Camilla Julie 3. december 2015 at 14:03

  Hvor er du bare god 🙂
  Ville ønske jeg også var ude i så god tid!!

  http://camillajulie.looklab.dk/

 • Reply Isabella Pernille 3. december 2015 at 20:51

  Jeg har også fået købt julegaver. Jeg mangler dog stadig halvdelen endnu, men det skal jeg nok nå ;o).

 • Reply Emma Kirstine 3. december 2015 at 23:02

  Jeg har også købt næsten alle mine julegaver, og det er så skønt at slippe for julestresset! 🙂

  http://www.emma-kirstine.dk

 • Skriv kommentar