Alle indlæg

My Christmas list

8. december 2015

PicMonkey CollagehjgDet er slet ingen hemmelighed at jeg elsker December måned, og det har jeg altid gjort. Måneden er den hyggeligste på hele året, selvom kulden tager over, er det måneden vi alle er samlet rundt om bordene til diverse arrangementer; julefrokoster, juleaften og måske bare til en omgang glögg og æbleskiver. Jeg vil lave en juleliste med ting i December måned fra A – Å! Husk at deltag i min Advents konkurrence Her 

A: Advents gaver det er noget jeg synes er super hyggeligt og det har jeg fået hvert år!
B: Bagning det har altid været noget af det hyggeligste i December.
C: Checkliste er altid gode, så glemmer man ikke det vigtigste i alt julestressen
D: Dufte og Dekorationer julen er nok den tid hvor der er flest dufte; julebag, juletræ, kanel, brændte mandler og grannet på dekorationer dufter altid så skønt og julet. Jeg er fan!
E: Er ikke til at finde noget.
F: Flæskesteg og film i December måned spiser vi alle sammen rigtig meget julemad, det er for det meste Flæskesteg eller and. Jeg elsker Flæskesteg og især hvis hele svineriet er dertil, mhm. Men film er også en stor del af December måned, for det er der alle de gode julefilm kommer i fjernsynet, jeg elsker det!
G: Gaver Vi kan ikke komme udenom at gaver er noget af det som får juleaften, til at blive juleaften. Men det er ikke altid gaverne der gør aftnen til den bedste, det at give gaver til dem vi holder allermest af, er jeg stor fan af.
H: Havregryns kugler det lavede mig og min mor igår og de blev simpelthen så gode, mmmh. I Kan læse indlægget lige Her.
hhI: Indbydelser og Invitationer Indbydelserne sender vi ud til dem vi gerne vil invitere med til Juleaften, julefrokoster, Nytårsaften, julemiddage og måske til fødselsdage. Altid skønt
J: Julebagning Der er Jødekager, Brunkager, Vaniljekranse, pebernødder og klatkager. Alle gode!
K: Kalender og julekalender Vi har de gode julekalender i fjernsynet, som vi alle følgere med i. Chokoladekalenderne, der skal åbnes helt op til den 24. Lysene bliver tændt hver aften, for at nå frem til juleaften.
L: Lune aftner i år har vi faktisk haft rigtig dårligt vejr, så det skønt at vi kan tænde varmen, brændeovnene, og gøre aftnerne lune og skønne indenfor, imens regnen pibler ned på vinduerne.
M: Mandler, musik og markeder brændte mandler smager virkelig fantastisk og julet. Man kan tit finde brændte mandler på diverse julemarkeder, som er super hyggelige. Musikken er det mest julet og hyggelige vi kan finde i December, alt det musik der bare siger JUL, og December!
N: Nisser Vi pynter op med nisser, både udenfor, på huse, og værelserne. Jeg har få nisser oppe i år, og det er så julet.
IMG_5795reO: overtroisk og overralsker Vi alle har været igennem det med at tro på nisser, og få advents gaver eller gaver hverdag af julemanden, og alle hans nisser(Er i ikke enige med, at det var den bedste tid som lille). Vi alle bliver overrasket med gaver, advents gaver og måske bare af et familie medlem.
P: Pynte til jul det er noget hele Danmark står sammen om, det skal på husene, hækkene, væggene, juletræet og gerne over det hele. Butikkerne begynder dog ret tidligt!
Q: Quizzer om julen det er tit man kan finde Quiz om julen.
R: Risengrød det er mig stadig en gåde, at nogen ikke kan lide det stads. Intet bedre end det og så kanel og smør ovenpå. mums!
S: Snekamp, Snemand og sne det er ikke lige mig, at være med i snekampe og blive vasket på skolerne. Men at bygge snemænd med ens nevøer og familie, er det bedste ved sneen
T: Træ og traditioner vi tager ude i diverse skove, og fælder det perfekte træ til vores hjem, og det er jo nærmest en tradition. Der kan os findes bagedage, julefrokoster og alt muligt andet. Julen er en traditionsrige.
IMG_5728uiU: Ukendt nogen familier invitere familier ind i deres hjem, som ikke har råd til at holde det selv, eller hvis man skal sidde alene, synes simpelthen det er så venligt og godt. Ingen skal sidde alene
V: Vind, Vinter og vindere køber de skrabe julekalendere hver evig eneste år, og har kun vundet 50 kroner. Hvornår er det min tur til at vinde millionen?
W: Work nogen mennesker knokler op til juleaftner, mens andre skal arbejde på selve juleaften. Jeg tager hatten af for dem der tager aftens arbejde og ikke skal tilbringe tid med deres kære. Tak!
Y: Ymer? Ej, kan ikke finde noget, har prøvet længe nu, kender i noget med Y?
Z: Julestress og træthed tillader mig lige at skrive julestress og træthed, for julen kan godt være en trættende måned, med alle de jule indkøb, og julestress der kommer til sidst i måneden.
Æ: Æbletærte og Æbleskiver Æbleskiver hører julen til, og har også spist dem jeg skulle have i år, de kan godt blive for vammle. Men vil egentligt hellere have en æblekage med kanel ovenpå!
Ø: Jeg ville sige ønsker men det indebærer jo gaver, kalendergaver, julegaver og alt det andet pjat. Så kender i en med Ø?
Å: Åse.. Hm, vi skal nok komme igennem julen sammen, og nå alt der gøres. Vi har klaret det alle de andre år, uden alt for meget julestress, så i år er ingen undtagelse. Glædelig 8. December!

Jeg havde allerede lavet denne liste for en uge siden, men synes bare ikke den var spændende nok, men nu må vi se om i kan lide sådan nogen lister. Det er i hvert fald noget jeg vil begynde med her på bloggen. Inden nytår vil der også komme en liste om nytår, hvis jeg kan finde noget fra A – Å! Kan i lide sådan en liste og hvad synes i om det? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar