Alle indlæg

Nu det jul igen

1. december 2015

IMG_5811d3 IMG_5814gfg IMG_5815rh IMG_5817tytyGlædelig 1. December til alle mine skønne følgere. Håber jeres 1. December har været lige så god som min. Jeg har både åbnet chokoladejulekalender, som mor har været så rar at sponsorere til mig i år. Har også fået tændt kalenderlyset, og jeg elsker det! Jeg elsker December, jul og alt den hygge der bliver skabt. Har lige set julekalender og jeg er allerede helt bidt af juleønsket, glæder mig allerede til andet afsnit i morgen, og så er der forresten kun 14 dage tilbage til jeg har juleferie, og det bliver godt i år. Min 1. December har været rigtig god, og der er blevet lavet risengrød, og der hørte kanel og smørklat til. Kan allerede mærke December måned bliver en helt igennem fantastisk måned for mig, håber jeres 1. December har været ligeså god som min. Hvad synes i om julekalenderen? Hvordan har jeres første December været? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar