Alle indlæg

RANDOM FACTS #11

6. december 2015

IMG_5572fDette indlæg bliver lidt anderledes, da jeg har spurgt et par af mine gode veninder som har fundet på et par random facts om mig. Det ville de gerne så her kommer de! I kan læse flere facts om mig HER, HER og HER.

Kathrine elsker nutella og tager gerne et glas med i skole, hvor hun spiser det rent med en ske, nogengange tager hun det også på en rugbrød, men hører til sjældenheder. Kathrine lever sit liv på Instagram, og snapchat. Hun tager mindst 10 billeder af samme ting, da det skal være Instagram venligt, og hvis det er mad, skal man vente i flere minutter på at få lov til at spise, da billedet skal være perfekt! Kathrine er meget hyperaktiv, som i rigtig meget. Hendes energi forsvinder aldrig! Kathrine er virkelig hjælpsom og lyttende. Hun kan altid få en til at smile, hvis men er ked af det, eller bare har brug for en god veninde ved sin side. Kathrine elsker dyr og hvis hun kunne ville hun have massere af dyr. Lige nu har hun Tino, og han er simpelthen hendes et og alt. Kathrine hader at lave mad til hverdag, men når hun endelig laver mad, så er det også med massere af grøntsager til, og kød – den helt store middag. Kathrine kan godt blive sur, men det er yderst sjældent det sker. Men når det sker, så vrisser hun og det kan tage langtid før hun bliver god igen. Kathrine døjer med hovedpine jævnligt. Det er altid Mandag og Onsdag hvor hun har mange timer. Det er helt slemt, og tit skal hun sove flere timer efter skole, for at få det væk. Tak til mine skønne veninder, for disse svar! 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Cathrine 6. december 2015 at 23:33

    Det er altid sjovt at se hvad ens veninder siger om en 😀

  • Skriv kommentar