Alle indlæg

outfit #28

2. januar 2016
Godt nytår alle sammen. Håber i alle sprang ind i det nye år med massere af skål i lækker pagne og kransekage. Jeg kom godt ind i det nye år med massere af gode venner og veninder som jeg ikke havde set længe, så det var rigtig skønt. Havde desværre ikke mit kamera med til nytårsfesten, så har ingen billeder derfra undtaget med min mobil. Men jeg fik et par lækre hvide bukser i julegave, så de skulle selvfølgelig bruges for første gang, samt min rullekrave trøje – har nærmest boet i den, siden jeg fik det. Jeg havde været oppe i Kiwi dagen før og finde den helt rigtige nytårs hat, som blev brugt flittig hele aften, da den er super fin, enkel og pink – det passer perfekt til et nytårs outfit!
PicMonkey CollagemmIMG_6253w IMG_6254ny IMG_6255jj IMG_6257io IMG_6259j IMG_6261jkkIMG_6263phh
IMG_6267O
PicMonkey CollagehjTrøje Only // Bukser Vero moda // Øreringe Lotte rank // Ringe Lotte rank // Halskæde Jane Kønig // Blazer lånt af min søster // Støvler Nelly
Hvad synes i om mit outfit? Havde i en dejlig nytårs aften?

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Sanne 2. januar 2016 at 17:27

  Super fine billeder og flot og enkelt outfit 🙂
  Det lyder til, du kom godt ind i det nye år!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Reply Frederikke S 4. januar 2016 at 19:25

  Super fint og klassisk outfit!

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Cathrine 4. januar 2016 at 22:33

  Skønne billeder, elsker de hvide bukser du har på, det er så flot! 😀

 • Reply Katrine Guldbæk 5. januar 2016 at 10:41

  Super fint outfit – dejligt enkelt :-).
  Jeg havde en rigtig god nytårsaften med søde veninder 🙂

 • Reply Isabella Pernille 5. januar 2016 at 14:01

  Modigt med hvide bukser til en fest. Jeg spilder altid, når jeg er fuld, så jeg ville slet ikke kunne holde dem hvide en hel aften/nat. Men flot set dit outfit i hvert fald ud 😀

 • Reply Emma Kirstine 6. januar 2016 at 17:35

  Virkelig fint og enkelt outfit!

  http://emma-kirstine.dk

 • Skriv kommentar