Alle indlæg

ET VIDUNDERMIDDEL: Beauté Pacifique Deep pore cleansing mask

17. februar 2016

Jeg har aldrig rigtig været opmærksom på det danske hudpleje Beautè Pacifique – jeg blev først gjort rigtig opmærksom på det, da jeg for nylig var i Matas, og skulle have en rigtig god mask til mit ansigt, som kunne hjælpe mig på vej med alle mine urenheder. Så fik en medarbejder i Matas til at hjælpe mig, med at finde det helt perfekte produkt, som ikke var for billig, eller for dyrt. Der er sikkert flere af jer som allerede kender til mærket, men jeg er først lige begyndt at lærer det ordenligt at kende, og efter første produkt, er jeg allerede vild med mærket.
IMG_6713h PicMonkey Collagef.jpgjIMG_6724tyu PicMonkey CollagehdgfIMG_6726hy IMG_6728rfgt IMG_6729hjBeautié Pacifique Masque Matite – Deep pore Cleansing mask er helt ny for mig, men allerede efter første gang med produktet på, kunne jeg mærke forandring, altså selvfølgelig ikke meget, min hud blev dog meget tør, men det ændrede sig ekstremt hurtigt da jeg lagde et ordenligt lag creme på. Jeg ved godt man ikke kan bedømme et produkt ud fra første gang man har anvendt det på, men jeg synes virkelig den her ler maske er et vidundermiddel for mig. Dog må den kun anvendes 1. gang om ugen i starten, for den kan være virkelig hård ved huden, og det var den også ved mig, derfor  jeg fik tørhud i ansigtet efter brug af den, men med en god creme går det hurtigt væk igen.

Som i kan læse er det en dybderensende ler maske. Den opsuger og binder overskydende fedtstof i huden, Masken er til normal hud, og skal anvendes 1 gang om ugen. Men hvis du har kombineret og fedtet hud så brug den 2-3 gange ugentligt. Den påføres ansigtet og selvfølgelig ikke i øjnepartiet, Masken skal sidde og virke i 10 minutter, eller i hvert fald indtil den er fuldstændig tør. Det fjernes med lunket vand og bagefter er det vigtigt at påføre en god creme, som man ikke bliver helt tør i ansigtet.

Jeg er så glad for at damen i Matas viste mig dette lækre produkt, og skal helt sikkert op og have fat i andre varianter fra mærket, det kan ikke altid betale sig at købe det billige, og derfor har jeg ofret en del på nye skønheds produkter til ansigtet, da jeg her i vintertiden har haft utallige udbrud med sår, røde knopper og andre former for urenheder i ansigtet, og det skal der simpelthen gøres noget ved. Hvis i kigger på billederne, kan i også fornemme hvor mine urenheder sidder, for det meste i panden, hagen og yderst i ansigtet, ved hårkanten. Jeg kan kun anbefale jer at købe dette produkt, jeg er i hvert fald rigtig glad for mit køb, og så koster den kun 159.-

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 20. februar 2016 at 16:20

  Jeg vil så gerne selv prøve noget fra Beauté Pacifique 🙂
  <3

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 23. februar 2016 at 11:05

  Jeg har aldrig prøvet noget fra mærket, men har kigget på det flere gange <3

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 23. februar 2016 at 23:12

   Jeg synes det er virkelig godt, og overvejer meget hårdt at gå ned og købe mere fra mærket!

  Skriv kommentar