Alle indlæg

Smukke hjørring #1

18. februar 2016

Det er ikke tit jeg tager kameraret om halsen og cykler ud i det blå, for at tage billeder til bloggen, eller bare for at fotografere. Jeg elsker at være i naturen i visse omstændigheder, hvis der er for koldt, sner, eller regner så er det dog ikke lige mig. Her i Hjørring har vi en slags park, som bliver kaldt svanelunden, da der plejer at være massere af svaner. Kom der altid som lille med min far, hvor vi skulle fodre alle ænderne, som rigtig gerne vil snakke med os, når der var mad i nærheden! Men i dag tog jeg derned og luftede tankerne lidt og skød et par billeder. Forresten er det virkelig svært at tage gode billeder af sig selv midt ude i en park, når man er alene. Derfor kan de få billeder af mig, være ret sløret. Næste gang må jeg have en hjælpende hånd, hihi. Hvad synes i? IMG_6757gyt IMG_6758gh IMG_6759g IMG_6760j IMG_6761hhh IMG_6764j IMG_6766fwe IMG_6768hg yt IMG_6770yu IMG_6756rt

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Cathrine 19. februar 2016 at 13:03

    Dejlige billeder 😀

  • Reply Thea 19. februar 2016 at 22:17

    Super flotte billeder! Det kan altid være noget af en udfordring at skulle tage billeder af sig selv, men et kamerastativ og en fjernbetjening har hjulpet mig en hel del, bare et lille tip, haha. 🙂

    Knus, http://www.holathea.com

  • Skriv kommentar