Alle indlæg

10 ting jeg hader #1

17. marts 2016

IMG_6795fh1. Når man endelig får taget et godt billede, så ser man der er noget hvidt på jakken, havde åbenbart sat mig i noget sne, så det ødelagde da lige ALLE billederne.

2. Når man kommer op i fitnesscenteret, og bare glæder sig til at træne, og så er hele centeret bare propfyldt, og der er ikke plads, øv! Nu har jeg skiftet center.

3. Når man drikker, og ikke kan styre sine armbevægelser, og taber sin telefon med forskærmen ned på fliserne, uheldigt nok har jeg prøvet det mange gange, og har ene klinkegulv hjemme i min lejlighed.

4. Når man kommer gående i sine gamle Nike sko, og pludselig glider i sneen, og der ligger man, ligeså lang man er og folk kigger på en, pinligt.. ja da!

5. Børn i bussen efter skole, som bare sidder og snakker, råber til hinanden og ikke tager hensyn. Ja det er børn, jeg gjorde det sgu selv, men på en træt dag, er det virkelig ubeskriveligt nederen!

6. De aftner hvor man simpelthen ikke kan sove, og vækkeuret ringer kl 6:50, dem hader jeg SÅ meget!

7. Aftaler der ikke bliver overholdt, prøver selv så vidt muligt ikke at aftale for meget, og de aftaler jeg har, overholder jeg! Men der er åbenbart nogen som ikke har lært, at man skal overholde aftaler, eller komme med en god nok grund til at slippe!

8. Når solen lige har skinnet i nogen dage, og man bare vågner op til byer, regn og gråvejr – det er virkelig trist, hvor blev solen af?:(

9. Dårlige hår dage, dem har vi piger tit, især mig! Jeg hader at stå op og håret stritter ud til alle sider, og man bare ikke kan lægge det ned før man har stået og brugt både vand, og vold. hahaha!

10. Folk der smasker en direkte i hovedet, ad!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Frederikke S 18. marts 2016 at 16:06

    Er helt enig i 2, 5 og 7!

  • Skriv kommentar