Alle indlæg

JEG HAR FÅET ET ARBEJDE

2. marts 2016

pandekagehusetJeg kan næsten ikke få hænderne ned i disse dage, alting går virkelig perfekt for mig. Jeg har næsten bestilt en ferie, og i dag er jeg lige blevet kontaktet af pandekagehuset i Løkken, og jeg skal til en uddybende samtale på tirsdag ved en 13.00 tiden, og jeg krydser virkelig finger for at jobbet bliver mit, har ledt i så mange måneder nu, og for engangskyld er det min tur til at få muligheden, og kunne virkelig godt bruge lidt flere penge på kontoen. Jobbet er som opvasker, og det er det jeg allerhelst vil have, da jeg aldrig i mit liv, har haft et arbejde før. Det er pinligt at sige som 20 årige, at man aldrig har været ude i arbejde. Men har altid haft penge, men nu hvor jeg er udeboende, og skal klare alt på egen hånd, er det fandme skønt med et arbejde. Dette er kun et sommerjob, og efterfølgende skal der søges flere job rundt omkring, som jeg har noget når jeg begynder i skole igen. Kryds finger for mig! Min dag kan slet ikke blive bedre, og det var virkelig den bedste nyhed længe, nu skal samtalen bare gå helt perfekt, og jeg skal slå benene væk under samtalen.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nadia Kaplan 2. marts 2016 at 19:06

    Lyder som om det bare køre. Krydser finger for dig 🙂

  • Skriv kommentar