Alle indlæg

SPRING STYLE YOUR WAY

7. marts 2016

Asos

Asos er en side vi alle sammen kender rigtig godt til, dog har jeg aldrig rigtig shoppet derpå før, og det er måske noget som skal laves om på. For Asos har virkelig god udvalg af forskellige sager, der er nærmest alt derinde. I dag vil jeg vise jer 5 forårs kjoler, som jeg blev rimelig forelsket i. Det er 5 vidt forskellige kjoler, og fra forskellige mærker, og prisklassen er hellere ikke helt den samme på dem.  Der er en kjole som skiller sig meget ud fra de andre og der er den stribede ude i Venstre hjørne – den er smuk, stribet og striber er noget som passer perfekt til mig, da det tit viser ens bedste former, haha! Jeg er dog hellere ikke vild med de ned-ringende kjoler, og derfor passer den igen, rigtig godt til mig, som gerne vil dækkes lidt til, og den er helt sikkert også perfekt lige nu, hvor vejret er koldt, men stadig lidt forårs agtigt!  I kan finde kjolen lige her. Rabble.dk kører med lækre rebatter til Asos lige nu og i kan finde dem alle sammen lige HER, og der kan spares så meget. Der er både fri fragt og helt op til 80% så det er værd at kigge på.

Nelly

Nelly, den helt rigtig hjemmeside med udvalg af forårs stiletter, og sko. Der er alt derinde og alt hvad en kvinde skal bruge i hverdagen. Jeg er vild med Nellys udvalg af forskellige sager, og det gør også at jeg rigtig tit vælger at handle på deres side, og især deres stiletter og sko. Deres udvalg er kæmpe enorm af alt, og jeg elsker det. Har valgt en masse stiletter i de lysefarver og to i sort. Jeg har også taget et par høje boots med, da de er blevet helt populære denne vinter, og selvfølgelig kører de videre i forårs perioden også. Nelly er i det hele taget også en billig side, og man kan få mange gode ting i kurven. Rabble.dk kører også med gode rebatter f.x kan i få op til 60% rabat på Nellys udsalg, men der er også fri fragt, og hvem kan ikke bruge det! I kan finde alle rabatterne lige her!

Zalando

Zalando kender vi alle sammen fra fjernsynet, eller jeg gør i hvert fald. Kan altid huske det fra de sjove reklamer, hvor der pludselig blev sprunget tøj op fra jorden. I foråret må man gerne kigge på bikinier og badedragter for så er der jo snart sommer, eller det må vi håbe der bliver i år, det ser bare ikke alt for godt ud. Jeg har udvalgt mig 2 bikinier som jeg synes er vildt fede og fine – jeg har valgt den sorte, da der er så mange huller i den, og det gør den spændende i sig selv, og så er den ikke så kedelig at se på, og den hvide er bare feminin og lækker i sig selv! Dog er der lige kommet BIG NEWS fra Calvin Klein og det er de nye bikinier og jeg synes de er vold fede, dog er farverne ikke lige mig, men jeg er altså alligevel lidt forelsket i dem, og så er de sikkert virkelig behagelig at have på, for det er alt fra Calvin klein virkelig. Vil i have 100 kr i rabat på jeres næste køb, eller bare 70% rabat, så kig forbi Rabble.dk hvor i kan spare mange penge!

miinto

Jeg elsker tilbehør, og jeg elsker når man kan få rabatter på diverse tilbehør, for der er virkelig meget at spare, hvis man tænker over det. Jeg har kigget lidt på Miinto og fundet et par covers til iphones, som er virkelig fine og forstiller neglelakker og andre ting. Det er simpelthen så fint at have et cover på mobilen med detaljer på, og på dem her er der virkelig mange deltajer, lidt over det hele. Har også sat et varmt halstørklæde og en hue på – da vejret stadig ikke er det bedste og derfor kan man godt trænge til at varme ørene og halsen, som man ikke bliver smittet af alt det som er i luften lige fortiden. Høretelefoner behøves jeg sige mere? det kan vi alle bruge, når vi cykler i skole, træner i centeret, eller bare vil ud at løbe en lille tur i naturen, det er altid godt at have ved sig i hvert fald. Hvis der er noget i har forelsket jer i på collagen eller noget helt andet så er der lige ny 70% rabat at hente lige nu, i skal bare klikke HER. Hvad synes i om iphone coversne, er de ikke lækre? 

Jeg er begyndt at blogge for Rabble.dk, som er en side med en masse netbutikker og så er der de vildeste tilbud. Det er mit første indlæg for dem, så tag godt i mod det, og håber i kan lide dem, for der er noget jeg vil skrive om hver måned, måske ikke om de samme emner, men der kommer i hvert fald spændende indlæg med Rabble.dk! Håber i kan lide indlægget, og fik noget ud af det. Ved godt jeg ikke er den bedste til at formulere mig, og der tit bliver skrevet det samme, så prøver jeg hele tiden at forbedre mig for jeres skyld. Håber i kan bruge rabatterne og den frie fragt der er alle stederne næsten. Der vil komme indlæg som disse være måned. Hvad synes i om sagerne? Hvad er jeres favoritter?

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk.
rabble_vertical_mono_black (1)

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Nikki Lund 7. marts 2016 at 19:10

  Super smukke covers! Ville ikke have noget imod at have én af hver, hæhæ. 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Simone 7. marts 2016 at 20:16

  Jeg savner helt forår, og især at gå i forårs kjoler! Det er noget af det bedste!

  http://simonekronborg.bloggersdelight.dk

 • Reply Thea 7. marts 2016 at 22:54

  Super fede ting
  håber du har en dejlig dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

 • Skriv kommentar