Alle indlæg

En lille historie om at være ”Fornuftig

29. april 2016

IMG_7787læo Jeg er rødhåret og har massere af fregner, men det simpelthen irriterende at have den hudtype, selvom der kommer massere af artikler om vi er ”vilde” i sengen, og alt det pjat. Jeg er personligt rigtig træt af det, fordi jeg ikke har nogen jordisk chance for at blive lækker brun. Har altid gået og drømt om den lækreste brune hud, som mange har. Men den kan jeg ligeså godt vinke farvel til med det samme, for lige meget hvor møg jeg prøver, så er det bare ikke nok. Jeg kan IKKE blive brun, derfor må jeg ty’ til andre metoder, og der ligger solarium altså også inden under.
IMG_7790¨jghj IMG_7794jj IMG_7800opp IMG_7809hhMen Solarium er ikke spor sundt for kroppen, og kan give en hudkræft og diverse ting. Så det er jo hellere ikke det bedste at gøre for at få en lækker hud. Må bare noget mere ud i det gode vejr, men sommer har vi fandme ikke været heldig med i Danmark endnu. Vi har kun haft kolde dage, tøsne, og fucking hagl i April måned – Danmark er virkelig ved at forandre sig til den dårlige side. Jeg er IKKE fan! IMG_7811IMG_7813gfhjSå når vejret er dårligt, og solariumnet ikke skal over forbruges på grund af min blege hud, så har jeg fundet den sidste og nok bedste mulighed, nemlig Spraytan. Det virker med det samme, og ens hud bliver hel sol-brun og pæn, som i kan se på billederne, så har min hud virkelig taget ved, det holder ikke så længe og man skal af med lidt over 99 kr hvergang, men det er sgu da billigt, for så godt et resultat, er i hvert fald glad for mit og det er helt sikkert noget jeg kommer til at være over forbruger af, og til vinter igen, når ens hud rigtig bliver vinter-bleg, og grim! Jeg er såååå fan og i love it! Det skal lige siges jeg er i kæmpe kamp med mit ansigt, da jeg slår ud som en fucking teenager, og det gør jeg altid sidst på måneden, det er noget jeg aldrig bliver tilfreds med.. Hvad synes i?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar