Alle indlæg

MINE ALL TIME FAVORIT SMYKKER

12. april 2016

Der er intet bedre end at se foråret rigtig skinne igennem, med høj solskin og terrasse vejr. Igår måtte jeg bare ud i solen, sad der også i 20 min, og kunne sagtens klare mere af det. Men er stadig i tvivl om vi får en ordenlig sommer i år, det håber jeg, ellers får jeg ikke meget at lave på mit nye arbejde, da det er et sommer job. Men nu til det indlægget i virkeligheden skal handle om. Har aldrig vist jer mine favorit smykker, så dem får i af se i dag.
IMG_7280hjk IMG_7330hgj IMG_7336jk Jeg har altid haft mange ringe, og de alle sammen var engang fra Spinning, men så tabte jeg den ene i håndvasken og kunne ikke nå at redde den, det er så sket flere gange end 1. Det har været dyre og værdifulde ringe, andre har mistet deres sten, perler og farven fordi de har været brugt så meget. Min mor gad til sidst ikke give smykker til mine fødselsdage, julegaver eller.. bare ALDRIG. Fordi jeg har været så uheldig, men hvert år ønsker jeg mig massere af smykker, i håb om hun ændrer mening om mit uheld med smykkerne. Mine yndlings smykker for bare 4 år siden var Spinning, i farven sølv. Nu er jeg gået lidt ud over boksen, og fået mig et par guld smykker hjem, som i kan se på overstående. IMG_7341hgj IMG_7342yjuIMG_7321hgf Et af mine absolutte yndlings smykker, som jeg brugte meget tid på få var en lovetag halskæde fra Jane Kønig i forgyldt sterling sølv. med bogstaverne K og M – K’et er det ikke den store betydning i, andet end det står for Kærlighed og mit eget navn Kathrine. Men M’et står for mine to nevøer Micas og Marco, og så står det altså også for min elskede mor, Marianne. Jeg købte halskæden til 800 lige HER. Er stadig meget glad for købet i dag, og bruger det hele tiden for så har jeg altid min mor omkring mig.
IMG_7349r Til min fødselsdag D. 30 Oktober 2015 fik jeg 3 flotte ringe, som i kan se på mange af billederne. Det er alle nogen som jeg er blevet rigtig glad for, og guld har virkelig aldrig været min stærke side, er faktisk mest til sølv, men nyt skulle der til, så fik 3 smykke ringe, som bliver gået med hver dag hvis jeg lige husker at tage dem på om morgen, til tider har jeg sgu lidt travlt. Kan kun fortælle jer at ringene er fra en butik i Nordjylland, i byen Pandrup. En lille nordjysk by langt oppe nord på. Er så glad for dem, og elsker især den med diamanterne hele vejen omkring, men er dog ked af de mister guld-farven så hurtigt. Det er ikke engang et år siden jeg fik dem, og man kan allerede se der er meget slid på. øv!
IMG_7357jjJeg er også glad for øreringene, som jeg bruger hver dag, de bliver nærmest aldrig taget af for de passer så godt til mig, synes jeg. De sidder perfekt, er perfekt i størrelsen, er en rigtig kræsen pige når det kommer til smykker, og især når det er i ørene, for det må helst ikke hænge, være for stort, for lille, eller for meget. Det må hellere ikke være skrigende i farven, helt noget helt almindeligt, fint og småt, men stadig som det kan ses ordenligt. Er lige nu på udkig efter øreringe ligende, for der er meget slid på disse også, selvom jeg passer godt og grundigt på dem – det kan bare ikke undgåes. De er også fra en butik i Pandrup, som jeg desværre ikke kan huske navnet på. Men hun har så mange fine smykker, og er allermest glad for at hun har smykker i min størrelse, er virkelig en af de mindste størrelser, og hvis jeg ikke får smykker i min størrelse, glider de af hvis jeg fryser uden jeg ligger mærke til det. Hvad synes i om mine smykker? Er de ikke fine? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Cathrine 12. april 2016 at 19:59

    De er super fine, og passer perfekt til dig – Simple og smukke! 😀

  • Reply Frederikke S 13. april 2016 at 21:44

    Halskæden er simpelthen bare så fin 🙂

  • Skriv kommentar