Alle indlæg

KITCHEN DETAILS

19. maj 2016

IMG_8387wer IMG_8375jk IMG_8391hft IMG_8392th IMG_8364hyjui IMG_8370tyu IMG_8372gty IMG_8377tyu IMG_8379dfJeg har et meget lille køkken, tror det kaldes te køkken og vil sådan ønske jeg havde et større køkken som jeg kunne have plads til mere pynt og nips. I går var jeg ude og shoppe og der købte jeg et populært skærebræt i træ, som er virkelig fint at stille pynt og krydderier på. Jeg var også ude at købe de smarte Nicolas Vahé krydderier, for har hørt så meget godt om dem, og så er der til VIRKELIG lang tid. Overvejer virkelig at købe flere smarte skærebræt i træ, for at sætte dem i en klynge op af muren, det er blevet så moderne og smart nu i dag. Hvordan dekorerer I jeres køkkener?

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Thea 19. maj 2016 at 18:13

  Super fede detaljer er helt vild med nicolas Vahé krydderierne de er vildt pærne
  Håber du har en skøn dag
  lifestylexblogger.blogspot.dk

 • Reply Nikki Lund 19. maj 2016 at 20:37

  Flotte billeder! Jeg er også stor fan af Nicolas Vahe og træ skærebrætter og eftersom jeg også har et lille køkken, så har jeg valgt at bruge nogle af mine fine køkkenting som pynt. Fx RC krus på hylde sammen med Design Letters krus, en fin sort saks og en gammeldags opvaskebørste, som hænger på væggen. Det synes jeg også, gør køkkenet lidt mere hyggeligt 🙂
  Dejlig aften til dig!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Cathrine 20. maj 2016 at 15:32

  Når jeg engang får nyt køkken, så vil jeg også super gerne have de lækre Nicolas Vahe sager! 😀 Skønne billeder.

 • Reply Stefanie 6. juni 2016 at 18:53

  Hvor er det bare fint! Elsker Nicolas Vahes krydderier 😀 Så gør det ikke spor at have dem stående fremme <3

 • Skriv kommentar