Alle indlæg

Sølvbryllup Mad #1

10. maj 2016

For to weekender siden var jeg hjemme på weekend hos min mor, vi skulle til Sølvbryllup hos min tante og onkel, som havde fået stablet den bedste og sjoveste aften sammen, og der blev spist rigtig lækkert mad hele tiden, og det er noget vi alle kan bruge engang imellem, mh! Jeg fik taget billeder af det hele, altså det jeg og min mor spiste, for forretten var ikke lige min kop te, desværre. Følg med!
IMG_7944hy IMG_7945yt IMG_7948ty IMG_7949thy Her ses den alt for smukke borddækning, som bestod i sølv og det var simpelthen så fint og smart dækket. Det ser også bare pænt ud af bordene var runde!
IMG_7959yj Til forret bestod menuen af en masse fisk lig fra rejser, til laks, tror jeg faktisk. Det er ikke lige noget jeg spiser, så jeg ved faktisk ikke hvilket slags fisk der var. Men det var bare noget af det på tallerken her, der var simpelthen en masse lækkert af vælge imellem.IMG_7984ytr IMG_7986ty IMG_8008th Bagefter fik vi alt muligt slags kød, som simpelthen var så mørt og godt, mh! Dertil en stor salat bar, med alt fra kokos, ananas til nødder. Der var også kartoffelmos med rødfrugter, det smage virkelig rart. Det er virkelig perfekt til beredt det hele også. IMG_8089u56i IMG_8093ytru IMG_8095t IMG_8096ur76 IMG_8099uty IMG_8102yjkTil dessert fik vi alt fra Chokolademousse til Lakridsmousse med blåbær. Amen ser det ikke bare indbydende og lækkert ud? Da jeg først kom op og så alt det man kunne vælge imellem, skulle jeg ikke gå glip af noget, for det hele smagte lige tilpas og det var så god en dessert, som i kan se på billederne, var der nok at tage af. Der er ikke sparet på noget som helst, det var så GODT!

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Nikki Lund 10. maj 2016 at 19:25

  Mmmmh, hvor ser det lækkert ud! Specielt desserten lokker! 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Thea 10. maj 2016 at 20:47

  Ej hvor ser det lækkert ud.
  og billederne er så gode

  lifestylexblogger.blogspot.dk

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 11. maj 2016 at 13:43

  Det ser rigtig lækkert ud 🙂

 • Reply Frederikke S 11. maj 2016 at 22:18

  Mums hvor ser det godt ud 🙂

 • Skriv kommentar